Αιμίλιος Λιάτσος: «Δεν μπορεί να οδηγείται η Όλγα Τρέμη σε παραίτηση μόνο και μόνο επειδή είναι αξιοπρεπής…»
Media

Αιμίλιος Λιάτσος: «Δεν μπορεί να οδηγείται η Όλγα Τρέμη σε παραίτηση μόνο και μόνο επειδή είναι αξιοπρεπής…»

Για την παραίτηση της Όλγας Τρέμη και αν τελικά, κατά την δική του κρίση, επρόκειτο για παραίτηση, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Αιμίλιος Λιάτσος.


Αλλαγές και στα πρόσωπα. Η Όλγα Τρέμη, για παράδειγμα, δεν βρίσκεται πλέον στο τιμόνι του δελτίου του Mega.
«Πρόκειται για τραγικό λάθος! Στο κεντρικό δελτίο ενός τόσο μεγάλου καναλιού δεν αρκεί να είσαι ένα συμπαθητικό πρόσωπο και να διαβάζεις το autocue. Πρέπει να είσαι πολύ καλά ενημερωμένος για όλα και η Όλγα τα κατάφερνε εξαιρετικά. Όταν είσαι το Mega και θέλεις να έχεις τη σημαία της πρωτιάς στην ενημέρωση, δεν μπορείς να φέρνεις έναν άνθρωπο σε απόγνωση. Δεν μπορεί να οδηγείται η Όλγα Τρέμη σε παραίτηση μόνο και μόνο επειδή είναι αξιοπρεπής...»
Οδηγήθηκε, λέτε, στην παραίτηση;
«Θεωρώ πως ναι. Όπως ρόλο έπαιξε και ο πόλεμος που δέχτηκε από κάποια Μέσα φιλικά προσκείμενα προς το κανάλι. Η κριτική που δέχτηκε ήταν πρωτοφανής και ανελέητη. Κι αυτό συνέβη όταν το δελτίο άρχισε να εμφανίζει «κόπωση» και να χάνει καθημερινά χιλιάδες τηλεθεατές. Αλλά δεν έφταιγε η Τρέμη για αυτό»
Ποιος έφταιγε;
«Αυτοί που είπαν στον προϊστάμενο του δελτίου ειδήσεων του Mega «η γραμμή μας είναι: παίζουμε μνημόνιο». Θα έπρεπε, όμως, να ξέρουν ότι το «παίζουμε μνημόνιο» κοστίζει, γιατί έρχεται σε πλήρη κόντρα με το λαϊκό αίσθημα και τα τεράστια, πια, προβλήματα της καθημερινότητας», λέει ο ίδιος στο περιοδικό People.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved