«Αδελφική κόντρα» στο Star
Media

«Αδελφική κόντρα» στο Star

Ένας από τους πιο αγαπημένους αλλά και... όμορφους Τούρκους ηθοποιούς έρχεται στο STAR με νέα σειρά.

Ο λόγος για τον Κιβάντς Τατλιτούγ ο οποίος πρωταγωνιστεί στην σειρά «Kuzey Guney» ή με τον ελληνικό τίτλο «Βορράς - Νότος». Στην σειρά αυτή θα δούμε τον εκ διαμέτρου αντίθετο χαρακτήρα των δύο πρωταγωνιστών. Δύο αδέλφια με τελείως διαφορετική φιλοσοφία για τη ζωή και συγκρούσεις εντός της οικογένειας που θα έρθουν σε οριστική ρήξη όταν θα ερωτευθούν την ίδια γυναίκα.
Ο Κουζέι, που τον υποδύεται ο Κιβάντς Τατλιτούγ, και ο Γκιουνέι, τον οποίον υποδύεται ο επίσης γνώριμος στο ελληνικό κοινό από τον ρόλο του «Βουράλ» στη Φατμαγκιούλ Μπουγρά Γκιουλσόι, είναι οι δύο γιοι ενός φούρναρη από την Κωνσταντινούπολη. Ο Κουζέι είναι οξύθυμος, ατίθασος, τολμηρός, επαναστάτης. Αντιθέτως, ο μεγαλύτερος του αδελφός, ο Γκιουνέι, είναι ένας ήρεμος χαρακτήρας.
Ονειρεύεται να ξεφύγει από τη μίζερη ζωή που ζει η οικογένειά του. Θέλει να αποκτήσει πολλά χρήματα, γι' αυτό αγωνίζεται σκληρά να μπει σε μια καλή σχολή. Από την άλλη, ο Κουζέι ονειρεύεται στρατιωτική καριέρα και θέλει να εισαχθεί σε μια Στρατιωτική Ακαδημία. Η άφιξη στη γειτονιά της όμορφης Τζεμρέ, που μετακομίζει με τη μητέρα της σηματοδοτεί αλλαγές στη ζωή των δύο αδελφών.
Την προηγούμενη των εισαγωγικών εξετάσεων του Γκιουνέι, ο Κουζέι αποφασίζει να αποκαλύψει τα αισθήματά του στην Τζεμρέ, αλλά μαθαίνει ότι η κοπέλα ήδη έχει κάνει την επιλογή της.
Εκείνη την τραγική νύχτα, όλα ανατρέπονται. Τα γεγονότα που θα διαδραματιστούν θα γίνουν αιτία να χωρίσουν οι δρόμοι των δύο αδελφών. Ο Κουζέι θα αναλάβει την ευθύνη για ένα έγκλημα για το οποίο δεν ευθύνεται, προκειμένου να προστατέψει τον Γκιουνέι.
Ο Γκιουνέι πραγματοποιεί το στόχο του. Είναι πλέον φοιτητής και το μέλλον φαντάζει ευοίωνο, ενώ ο Κουζέι περνά τέσσερα χρόνια στη φυλακή. Οταν αποφυλακίζεται, ο Γκιουνέι με την Τζεμρέ ετοιμάζονται να παντρευτούν.
Στην νέα σειρά του STAR συμπρωταγωνιστούν και άλλοι γνωστοί Τούρκοι ηθοποιοί στους Έλληνες τηλεθεατές, όπως ο Ριζά Κοτζάουγλου, που παρακολουθούμε ως «Γιασίν» στο Karadayi, η «Νουρμπανού Σουλτάν» του «Σουλεϊμάν», Μερβέ Μπολουγκούρ, και η Ζερίν Τεκιντόρ, που είδαμε στον ρόλο της «Μαντμαζέλ» στον «Πειρασμό».
Πηγή: TV ΈΘΝΟΣ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved