Αυτιάς: Εξομολογείται πρώτη φορά ποιος δημοσιογράφος τον έπεισε να φύγει από την εκπομπή του Παπαδάκη
Media

Αυτιάς: Εξομολογείται πρώτη φορά ποιος δημοσιογράφος τον έπεισε να φύγει από την εκπομπή του Παπαδάκη

Ο Γιώργος Αυτιάς για πρώτη φορά αποκάλυψε ποιος τον έπεισε να φύγει από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη και να παρουσιάσει δική του.

Ας γυρίσουμε πίσω στη στιγμή που αποχωρήσατε από την εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη. Τι θυμάστε από τότε;

«Είναι μια ιστορία που δεν έχω πει ποτέ. Εκείνο το καλοκαίρι ο Νίκος Χατζηνικολάου πήγε στον Alpha και στη μεγάλη σύσκεψη είπε: "Θα ξεκινάμε το πρωί με τον Γιώργο Αυτιά, μετά θα παίρνει τη σκυτάλη η Ρούλα Κορομηλά και το πρόγραμμα θα κυλάει μια χαρά". Μάλιστα, θυμάμαι όταν ήρθαν τα νούμερα της πρώτης ημέρας, όταν είχε 26% ο Παπαδάκης και 25% εγώ, μου είπε: "Σε τρεις ημέρες θα τον έχεις φάει". Και την τρίτη ημέρα είχα 35% εγώ και 24% ο Παπαδάκης. Επιβεβαιώθηκε πλήρως γιατί έβλεπε πολύ μπροστά. Το οφείλω αυτό στον Νίκο και δεν θα το ξεχάσω ποτέ!».

Πώς νιώσατε εκείνη τη στιγμή;

«Κατ' αρχάς κάτι έβλεπε ο Νίκος που εγώ δεν μπορούσα, λόγω της αγωνίας λόγω του ότι πάντα είχα κάποιες ανασφάλειες. Ο Νίκος έβλεπε μπροστά. Και γι' αυτό έχει κάνει αυτά που έχει κάνει. Εν πάση περιπτώσει, ανέλαβα μια μεγάλη ευθύνη γιατί έπρεπε να παλέψω με τον δάσκαλό μου. Έπρεπε να δώσω μια μάχη απέναντι σ' έναν άνθρωπο που έως πρότινος ήμασταν δίπλα δίπλα. Έντιμη μάχη».

Ακούσατε κάτι πικρό από τον Γιώργο Παπαδάκη;

«Όχι. Τον είχα ενημερώσει από νωρίς πως θα φύγω και του είχα εξηγήσει και τους λόγους. Διότι καλή είναι και η προπόνηση, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να παίξεις και μπάλα».

Πηγή:realnews

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved