Να σας πω τη μοίρα τους;
Media

Να σας πω τη μοίρα τους;

Πώς θα τα πάει ο Μάρκος Σεφερλής στο πρωινό του Mega; Θα περάσει σε νούμερα τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά; Ποια παρουσιάστρια θα μείνει έγκυος το 2015; Ποια είναι αυτή που θα της βγει φέτος το λάδι;

Ο ενορατικός Σεβάν δίνει τις απαντήσεις κι εμείς δεν έχουμε παρά να περιμένουμε για να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί και πάλι.

Ο Σεβάν προβλέπει ότι το πρωινό του Μega με τον Μάρκο Σεφερλή θα πάει καλύτερα από του ΑΝΤ-1: «Είναι ένα καινούργιο ξεκίνημα για τον ίδιο, με καινούργιες ιδέες και θα πάει πολύ καλά». Σε σχέση με την προσωπική του ζωή, δεν βλέπει τον Μάρκο Σεφερλή και την Έλενα Τσαβαλιά να κάνουν δεύτερο παιδάκι.
Θετικές εξελίξεις προβλέπει για τη Μαρία Σαράφογλου: «Έχει πολύ μέλλον σε αυτό που κάνει. Είναι πάρα πολύ έξυπνη, αλλά και πεισματάρα. Θα πετύχει τους στόχους της».
ΣκορδάΛιάγκας: Δύσκολη προβλέπει τη φετινή τηλεοπτική χρονιά για το ζευγάρι: «Φέτος η εκπομπή τους δεν θα πάει τόσο καλά όσο τις προηγούμενες χρονιές». Επίσης, όπως είπε ο Σεβάν, δεν βλέπει να κάνουν τρίτο παιδάκι
Δύσκολη προβλέπει τη φετινή τηλεοπτική χρονιά για την Τατιάνα Στεφανίδου, σύμφωνα με τον Σεβάν: «Δε είναι εύκολο γι' αυτήν το νέο της εγχείρημα. Δεν λέω ότι θα φύγει ή θα σταματήσει αυτό που ξεκινάει, αλλά για να διατηρήσει μια σταθερότητα θα της βγει το λαδι. Είναι μια δύσκολη χρονιά».
Προβλέπει καθυστέρηση στα καινούργια τηλεοπτικά σχέδια της Ελεονώρας Μελέτη:
«Θα γίνει αυτό που ετοιμάζει, αλλά βλέπω καθυστέρηση. Του χρόνου θα είναι πολύ καλά, αλλά φέτος θα πηγαίνει σημειωτόν, με δυσκολία». Σε σχέση με την προσωπική της ζωή, τονίζει ότι είναι πολύ εσωστρεφής, όπως και ότι είναι διχασμένη ανάμεσα στην προσωπική και την επαγγελματική της ζωή: «Η ίδια ρίχνει το βάρος στα επαγγελματικά της».

Μαρία Ηλιάκη: Θεωρεί ότι το νέο της επαγγελματικό βήμα στον ΣΚΑΙ θα είναι μια μεγάλη πρόκληση για την Μαρία Ηλιακή: «Και θα τα καταφέρνει μια χαρά. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά θα πετύχει. Έχει και θέληση και το θέλει πολύ να πετύχει και θα τα καταφέρει. Δίνει περισσότερο βάρος στην επαγγελματική παρά στην προσωπική της ζωή, τη βάζει σε δεύτερη μοίρα».

ΜακρυπούλιαΧατζηγιάννης: «Και βέρα να δείτε, θα είναι κάτι που θα περάσει πολύ γρήγορα». Για τα επαγγελματικά της Ζέτας, είναι πιο αισιόδοξες οι προβλέψεις του: «Θα πάει πολύ καλά σε αυτό που θα κάνει φέτος στην τηλεόραση. Είναι δυνατή σε αυτό. Παρόλο που είναι ηθοποιός, τη βλέπω να εξελίσσεται περισσότερο»

Καραβάτου – Κατσούλης: «Θα ξεκινήσουν σιγα σιγά, αλλά θα πάει καλά η εκπομπή τους. Είναι ένα θετικό στοιχείο για το κανάλι, κάτι καινούργιο. Επίσης, το κανάλι αυτό θα πάει καλά και σιγά σιγά θα παίρνει κόσμο από άλλα κανάλια και θα μεγαλώσει κι άλλο». Ούτε τον Κρατερό Κατσούλη και την Κατερίνα Καραβάτου τους βλέπει να κάνουν άλλο παιδί και εξήγησε το γιατί: «Δεν έχουν χρόνο να το κάνουν».
Πολύ δημιουργική θα είναι η φετινή σεζόν για τη Μαρία Μπεκατωρου, σύμφωνα πάντα με τον Σεβάν: «Θα είναι πολύ φορτωμένη η φετινή χρονιά. Εκτός από τις εκπομπές που έχει κλείσει, υπάρχουν πολλές συζητήσεις για την εξέλιξη της και είναι σε πλήρη άνοδο. Θα έχει εμπόδια, γιατι τη ζηλεύουν πολύ, αλλά έχει προστασία άνωθεν και θα πετύχει. Πιστεύω ότι το 2015 η Μαρία θα είναι έγκυος»!
Γερμανού - Ιωάννου: Δεν προβλέπει μέλλον στη σχέση τους: «Δεν το βλέπω στέρεο αυτό το ζευγάρι», είπε, τονίζοντας όμως ότι επαγγελματικά ο Μάνος Ιωάννου ίσως να δοκιμαστεί και σε κάτι διαφορετικό: «Τον βλέπω να κάνει κάτι με τις φωνητικές του χορδές. Μπορεί να αρχίσει να τραγουδάει».

Κωστόπουλος – Μπαλατσινού: «Το διαζύγιο είναι καλό και για τους δύο», λέει ο Σεβάν, τονίζοντας πως δεν βλέπει επανασύνδεση στο μέλλον. «Δεν βλέπω να κάνει κάτι στην τηλεόραση εκείνη, πιο πολύ θα ασχοληθεί με θέματα που αφορούν στον εσωτερικό της κόσμο. Ούτε εκείνος θα κάνει κάτι θεαματικό αυτή τη σεζόν. Τον βλέπω όμως να προετοιμάζει κάτι που θα έχει μεγάλη επιτυχία τη σεζόν 2015-2016. Με τις εκδόσεις που θα ασχοληθεί, θα έχει επιτυχία».
Αρναούτογλου: «Βρίσκεται κι αυτός σε ανοδική τροχιά», τονίζει ο Σεβάν και συμπληρώνει: «Όσο περνά ο καιρός, οι εκπομπές του θα είναι ακόμη πιο ενδιαφέρουσες, ενώ κάποια στιγμή στα χρόνια που θα έρθουν, θα γίνει κι αυτός παραγωγός. Στην προσωπική του ζωή θα συνεχίσει να είναι με την τωρινή του σύντροφο, που είναι πολύ σταθερός άνθρωπος, και θα κάνουν κι άλλο παιδί. Δεν βλέπω όμως γάμο, ούτε βέβαια να χωρίζουν».
Θετικές είναι οι προβλέψεις του και για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και το καινούργιο ξεκίνημα της στον Alpha ως βασική παρουσιάστρια πια: «Ξέρει τι θέλει και πάντα θα καταφέρνει να το κάνει. Θα πάει καλά».
Πηγή: Τηλεθεατής

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved