Media

Το κείμενο του Κωστόπουλου, που εξόργισε τον Σεφερλή: «Πόση χολή έχουν αυτά τα σχόλια»

Gossip-tv Team

Ο Μάρκος Σεφερλής, πριν πάει στην Κύπρο απάντησε στον Πέτρο Κωστόπουλο και όλα όσα γράφτηκαν στο site του!


Ο κωμικός ηθοποιός φανερά ενοχλημένος δηλώνει: «Δεν αγχώνονται οι άνθρωποι στο Mega και εγώ αγχώνονται όλοι οι άλλοι στα sites; Τους κοιτώ στα μάτια και τους λέω «να μην αγχώνονται... θα είμαστε πιστοί στο ραντεβού μας στις 13 Οκτωβρίου». Όσο για τον τίτλο που είχε το editorial του Κωστόπουλου: «Μάρκος Σεφερλής: Το Δελφινάριο μας δίνει τώρα και μαθήματα δημοσιογραφίας! Γελάμε;» τόνισε: «Αυτά όλα που γράφτηκαν τα υπέγραψε ο ίδιος γιατί εγώ είδα ότι τα υπογράφει κάποιος με ψευδώνυμο; Από την άλλη αυτό που έχω κρατήσει από τον Πέτρο είναι τα υμνηστικά σχόλια που έκανε για το πρόσωπό μου κάθε φορά που πήγαινα στην εκπομπή του και δεν πήγα μια φορά... Εγώ, η Έλενα Τσαβαλιά η κομπάρσα αυτή, όπως έγραψε ο άνθρωπος με το ψευδώνυμο και η Στέλλα Καλλή ήμασταν στο αποχαιρετιστήριο πάρτι του, άρα δεν μπορώ να διανοηθώ ότι ο Πέτρος Κωστόπουλος έχει πέσει σ' αυτό το σφάλμα μετά από όλα αυτά τα κολακευτικά που έχει πει για μένα... Από την άλλη δεν είμαστε και κολλητοί... Πόση χολή έχουν αυτά τα σχόλια μπορείτε να τα κρίνετε εσείς και αν ισχύουν αυτά τα σχόλια μπορείτε να τα κρίνετε εσείς... Και ξέρετε ποιος είναι ο Μάρκος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά και πόσο έχει δουλέψει η Έλενα πριν γνωρίσει τον Μάρκο».

Στο site γράφτηκε μεταξύ άλλων: "Το αν η απόφαση του Mega να αναθέσει την πρωινή του ζώνη σε έναν επιτυχημένο και αναμφισβήτητα δημοφιλή (σε συγκεκριμένο όμως κοινό) κωμικό, θα κριθεί εκ του αποτελέσματος. Το κατά πόσο από τη μία θες να κάνεις υποτίθεται τη διαφορά και την έκπληξη, από την άλλη όμως πατάς και στα σταθερά με τη συνταγή συζυγικό ντουέτο βάζοντας για συμπαρουσιάστρια τη συμπαθέστατη και χαμηλών τόνων Έλενα Τσαβαλιά, δείχνει ένα μικρό ως μεγάλο πρόβλημα σύγχυσης από την άλλη.
Κατ' αρχάς γιατί δε φαίνεσαι τελικά τόσο πρόθυμος να πρωτοτυπήσεις αλλά γυρνάς σε μία από τα ίδια. Με δύο πρόσωπα που δεν έχουν την παραμικρή δημοσιογραφική εμπειρία. Ή του ρόλου παρουσιαστή. Με την Τσαβαλιά να παραείναι χαμηλών τόνων, ακόμα και στη σκηνή όπου αν και σύζυγος του θιασάρχη εμφανίζεται ως κομπάρσα β και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να θεωρηθεί ότι θα κάνει γκελ στο γυναικείο κοινό . Και την περσόνα του Μάρκου να καπελώνει εκ φύσεως οτιδήποτε άλλο δίπλα του.
Λογικές οι ερωτήσεις λογικές και σεβαστές οι ανασφάλειες του καναλιού και του ζευγαριού. Όταν όμως αυτό μεταφράζεται σε έναν πυροβολισμό συνεντεύξεων και δηλώσεων, αγγίζει τα όρια της έπαρσης, που ακόμα κι αν προέρχεται από φόβο δεν δικαιολογείται.
Δεν υπάρχει σχεδόν μέσο στο οποίο ο Μάρκος Σεφερλής να μην έχει κάνει δηλώσεις (η Τσαβαλιά και σε αυτό ανύπαρκτη). Μερικές από τις οποίες διακρίνονται από μια ευγενικά θα το θέσω, επιπολαιότητα, για την οποία ο Μάρκος αν (και δεν το εύχομαι) αποτύχει στο νέο του ρόλο, θα πρέπει να απολογηθεί.
Το κερασάκι στην τούρτα είναι το «εμείς θα κάνουμε τις συνεντεύξεις διαφορετικά, ο καλεσμένος θα αισθάνεται άνετα, όχι ότι περνάει από ανακριση και γι αυτό το λόγο κάθε φορά θα υποδύομαι έναν διαφορετικό ρόλο»".

πηγή: εκπομπή Μια,star

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved