Media

Σπύρος Χαριτάτος: Τα τρία χρόνια εκτός τηλεόρασης, τα λάθη του και οι προτάσεις που αρνήθηκε

Gossip-tv Team

Ο Σπύρος Χαριτάτος μίλησε για όλα στο Happy Day τα τρία χρόνια απουσίας από την τηλεόραση, τα λάθη αλλά και οι προτάσεις που αρνήθηκε.


«Υπήρχε μια μεγάλη αναγνωρισιμότητα μετά το "10 με 1 μαζί" που δεν μου έκανε απαραίτητα καλό. Καλό είναι να αφήνεις να πέφτει λίγο η σκόνη. Στην πορεία μου έγιναν κάποιες προτάσεις. Οι τέσσερις στις πέντε ήταν να κάνω κάτι παρόμοιο με το infotainment. Ευγενικά έλεγα ότι δε νομίζω ότι δεν μπρώ να το υποστηρίξω όπως το είχατε δει, όπως το είχατε φανταστεί γιατί δεν έχω και τη διάθεση πια να το κάνω. Κι έτσι έμεινα στη βάση μου, στο ραδιόφωνο» τόνισε ο δημοσιογράφος.

Όσο για τη σχέση του με τον ΑΝΤ1 δήλωσε:«Δεν ήταν η επιλογή ούτε του Γιώργου, ούτε εμένα να αφιερωθούμε σε κάτι τέτοιο. Έπρεπε να υπηρετήσουμε αυτό που το κανάλι έχει ανάγκη τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή. Πάντως με τον ΑΝΤ1 έχω εξαιρετικές σχέσεις».

Και δε δίστασε να πει: «Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα. Γιατί ότι λες μπορεί να είναι το λάθος της στιγμής σου που αυτό σε βελτιώνει. Αρκεί να καταλάβεις βέβαια τι έχεις κάνει λάθος. Το ότι λες κάτι δεν σημαίνει ότι ο άλλος το ερμηνεύει έτσι όπως εσύ το εννοείς μπορεί να το ερμηνεύσει όπως η κατάσταση εξυπηρετεί για να μεταφέρει το λόγο σου με το δικό του σκεπτικό. Έχουν γίνει σχόλια και πριν από μένα και μετά από μένα, δηλαδή, αν εγώ ήμουν το σημείο αναφοράς ευχαριστώ πολύ για τη διαφήμιση».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved