Τάσος Χαλκιάς: «Είναι ρίσκο πια το αν θα πάρεις τα λεφτά σου. Δε σε καλύπτουν ούτε τα συμβόλαια»
Media

Τάσος Χαλκιάς: «Είναι ρίσκο πια το αν θα πάρεις τα λεφτά σου. Δε σε καλύπτουν ούτε τα συμβόλαια»

Ο Τάσος Χαλκιάς στενοχώρησε όλους τους φαν της σειράς «Κάτω Παρτάλι» όταν σε πρόσφατη συνέντευξη του δήλωσε πως δεν ξέρει τι θα γίνει με τον ρόλο του Διαμαντή την επόμενη σεζόν.

«Λυπάμαι αν στενοχώρησα τους τηλεθεατές, δεν είχα καμία πρόθεση. Θα αναφερθώ ακόμα μια φορά σ' αυτή την περίεργη νοοτροπία που έχουν οι δημοσιογράφοι να κάνουν τίτλο την πιο σκανδαλώδη φράση που ειπώθηκε σε μια κουβέντα. Αυτή η συνέντευξη που βγήκε πριν από λίγες ημέρες την είχα παραχωρήσει στο Έθνος πριν από ενάμιση μήνα. Τότε δεν είχα καμία απολύτως ιδέα για το τι θα γινόταν με το Παρτάλι. Και νομίζω πως κανένας δεν ήξερε. Είπα λοιπόν πως το Παρτάλι σαφώς γνωρίζω ότι θα συνεχιστεί, αλλά για τη δική μου συμμετοχή δε με έχει ενημερώσει κανείς. Αυτό δε σημαίνει ότι δε θα είμαι στη σειρά. Όποιος διαβάζει καλά, αν βέβαια έχουν γραφτεί σωστά αυτά που είπες, θα βγάλει τα σωστά συμπεράσματα. Εγώ δεν ανέφερα ότι δε θα είμαι στη σειρά ή ότι η συμμετοχή μου εξαρτάται από το αν θα τα πάρω χοντρά. Ομολόγησα ότι δεν έχω πληροφόρηση» τόνισε στο Super tv.
-Αναφέρατε όμως ότι υπήρχαν θέματα για τα οποία θέλατε να συζητήσετε.
«Δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο.»
-Έχετε πλέον οριστικοποιήσει τη συμμετοχή σας;
«Σαφώς. Τώρα που έχει οριστικοποιηθεί μπορώ να μιλήσω εκ του ασφαλούς.»
-Αρκετοί είναι οι ηθοποιοί που δεν έχουν πληρωθεί ακόμη από το Παρτάλι. Άλλαξε αυτό;
«Ναι. Έχουμε πάρει κάτι λίγα χρήματα.»
-Σε πολλές τηλεοπτικές παραγωγές των τελευταίων ετών, όπως, λ.χ., στους Βασιλιάδες, οι ηθοποιοί έχασαν τα χρήματα τους. Βιώνετε την αγωνία του αν θα πληρωθείτε ή όχι;
«Πάντα τη βιώνουμε. Πίσω από το δάχτυλο της περίφημης κρίσης κρύφτηκαν κάποιοι άνθρωποι. Οι παραγωγές είναι πλέον επίφοβες. Φυσικά και αγωνιούμε. Προσωπικά έχω χάσει χρήματα από την Ονειροπαγίδα που κάναμε με τον Γιώργο Καραμίχο και τη Μαρία Σολωμού. Είναι ρίσκο πια το αν θα πάρεις τα λεφτά σου. Δε σε καλύπτουν ούτε συμβόλαια, ούτε τίποτα. Το μικρόβιο αυτής της δουλειάς είναι ότι εμείς οι βλάκες ηθοποιοί ρίχνουμε το θέμα της πληρωμής μας σε σχέση με το τι και με ποιους θα παίξουμε.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved