Χάρης Ρώμας: «Δεν υπάρχει καμία κόντρα με τη Μενεγάκη»
Media

Χάρης Ρώμας: «Δεν υπάρχει καμία κόντρα με τη Μενεγάκη»

Ο Χάρης Ρώμας σε συνέντευξή του απάντησε στα δημοσιεύματα που τον θέλουν να έχει μια κόντρα με την Ελένη Μενεγάκη.

Μερίδα του Τύπου πάντως, σας έχει βάλει σε διαμάχη με την Ελένη Μενεγάκη, με την οποία παίζετε «απέναντι», στην ίδια ζώνη.

«Άλλη βλακεία από εκεί. Δεν έχω ιδέα! Πραγματικά δεν ξέρω γιατί τα γράφουν αυτά. Νομίζω ότι τους αρέσει η ίντριγκα. Ίσα-ίσα που δεν υπάρχει καμία κόντρα με τη Μενεγάκη. Άλλωστε, η απόδειξη της επιτυχίας μας, είναι ότι παίζουμε απέναντι από την Ελένη και χτυπάμε τα νούμερά της. Είναι ένα λαμπερό πρόσωπο, πολύ ακτινοβόλα, επιτυχημένη και όλα τα υπόλοιπα είναι εκ του πονηρού. Ούτε κι εκείνη ασχολείται με τέτοια, έχει άλλα να ασχοληθεί αυτή την περίοδο... Κι εμένα δεν με αφορούν πλέον κάτι τέτοια. Ανοησίες που γράφονται για να γράφονται».

Σας αρέσει να γράφετε περισσότερο ή να παίζετε;

«Στην ταυτότητά μου γράφει πρώτα "συγγραφέας" και μετά "ηθοποιός". Έτσι αισθάνομαι ολοκληρωμένος. Χωρίς να σημαίνει ότι τελώ και τις 3 ιδιότητες -μαζί με αυτή του σκηνοθέτη- κάνοντάς τα όλα μαζί. Όχι. Μου αρέσει περισσότερο να γράφω. Πάντα θαύμαζα τους δημιουργούς, λατρεύω τον Γούντι Άλεν, ας πούμε. Νομίζω ότι η ζωή μου είναι το γράψιμο. Έτσι ζω και βιοπορίζομαι».
Πηγή: Down Town Κύπρου

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved