Άννα Μπουσδούκου: «Δεν θέλω να έχω καμία ταμπέλα»
Media

Άννα Μπουσδούκου: «Δεν θέλω να έχω καμία ταμπέλα»

Για τον ρατσισμό της ομορφιάς στον επαγγελματικό χώρο, για το πάντα και το ποτέ αλλά και για τη δημοσιότητα, μιλάει η Άννα Μπουσδούκου.

Συχνά η ομορφιά δέχεται ένα είδος επαγγελματικού ρατσισμού από κάποιους που θεωρούν ότι μια ευπαρουσίαστη γυναίκα δεν μπορεί να είναι ικανή. Το έχετε αντιμετωπίσει;

«Το θέμα είναι πώς το ζυγίζεις και το αντιμετωπίζεις. Εάν πούμε πως υπάρχει ένας όμορφος παρουσιαστής ή παρουσιάστρια και ο ίδιος μείνει σε αυτό, τότε θα τον αντιμετωπίζουν -εκείνοι που θέλουν να τον αντιμετωπίσουν έτσι- με τον ανάλογο τρόπο. Έχει να κάνει με τον προσωπικό χειρισμό. Από εκεί και πέρα, τα είδη τού ρατσισμού είναι πολλά, όπως και τα κακοπροαίρετα σχόλια. Πολλά από αυτά, δε, μπορεί να είναι και αληθινά. Ξαναλέω πως το θέμα είναι να συγκεντρώνεσαι στη δουλειά σου».

Έχετε μπει στη διαδικασία να αποδείξετε πως δεν είστε απλώς όμορφη;

«Μπαίνω στη διαδικασία να κάνω τη δουλειά μου καθημερινά. Δεν επαναπαύομαι στο ότι έχω αποδείξει κάτι πέρυσι. Αλλά δεν είναι και στοίχημα ζωής να αποδείξω πως δεν έχω αυτή την ταμπέλα για να έχω μια άλλη ταμπέλα. Δεν θέλω να έχω καμία ταμπέλα».

Η δημοσιότητα σας έχει ενοχλήσει;

«Δεν με απασχολεί και πολύ. Με αφορά μέχρι εκεί που αφορά τη δουλειά μου. Γνωρίζω πως είναι ένα επάγγελμα που ενδεχομένως υφίσταται και αυτό το κομμάτι, αλλά ως εκεί. Όχι για εμένα ως άνθρωπο».

Αρκετοί συνάδελφοί σας με πολύχρονη εμπειρία έχουν παράπονο ότι η δουλειά τούς στέρησε πολλά στην προσωπική τους ζωή.

«Ναι, υπάρχει ένα θέμα, αφού δεν μπορείς να κλείσεις ούτε το τηλέφωνο...»

Εσείς το έχετε σκεφτεί;

«Δεν σκέφτομαι τόσο μακριά, γιατί μου αρέσει να ζω το τώρα, οπότε το απολαμβάνω».

Η τηλεόραση είναι για πάντα;

«Τίποτε δεν είναι για πάντα. Δεν υπάρχει «πάντα».

Υπάρχει κάποιο μότο που λέτε στον εαυτό σας;

«Πολλά λέω. Αλλά έχω μια συγκεκριμένη φράση: «Παρ' όλα αυτά». Για παράδειγμα, «γίνεται η στραβή, παρ' όλα αυτά πάω παρακάτω».

Πηγή: real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved