Δεν θα πιστεύετε τι αλλαγές θα κάνει η Καινούργιου λόγω… πρεμιέρας!
Media

Δεν θα πιστεύετε τι αλλαγές θα κάνει η Καινούργιου λόγω… πρεμιέρας!

Έχει παραδεχτεί δημόσια πως έχει ανασφάλειες με την εμφάνιση της και παλεύει ώστε να τις καταπολεμήσει, ωστόσο το τελευταίο διάστημα προσπαθεί ότι δεν της αρέσει πάνω της να το κάνει προτέρημα.

Ο λόγος για την Κατερίνα Καινούργιου, η οποία σε πρόσφατη συνέντευξη της μίλησε για το αν έχει άγχος για το πώς θα την δει ο σύντροφος της όταν ξυπνήσει αλλά και τι αλλαγές πρόκειται να κάνει λόγω... πρεμιέρας.


Έχεις άγχος για το πώς θα σε δει ο σύντρο¬φος σου το πρωί που ξυπνάς; «Όσο μεγαλώνω, απλουστεύω. Βγάζω τα πολλά, θέλω να είμαι απλή. Δεν έχω το άγχος να ξυπνήσω και να πάω να βαφτώ. Ξυπνάω ως φυσιολογικός άνθρωπος. Το μακιγιάζ μου αρέσει και θεωρώ ιεροτελεστία να αφιερώσω στον εαυτό μου έστω πέντε λεπτά, να κοιταχτώ στον καθρέφτη και να φρονήσω το πρόσωπο και τα μαλλιά μου. Μου ανεβάζει την ψυχολογία. Δεν σήμαινα πως θα γίνω καρναβάλι για να βγω, ούτε πως τα πάντα γίνονται για να μας δουν οι άλλοι. Στον Βασίλη δεν αρέσει καθόλου το κόκκινο κραγιόν, αλλά εμένα μου αρέσει και θα το βάλω. Το κάνω και για μένα»


Θα τολμήσεις κάποια αλλαγή στην εμφάνιση σου ενόψει της πρεμιέρας σου;
«Ίσως κάνω μικρές διορθώσεις στο μακιγιάζ και τα μαλλιά, αλλά δεν θα χάσω τα στοιχεία μου και αυτό που γνωρίζει ο κόσμος σε μένα. Αυτό το μαλλί το αγαπώ και το υποστηρίζω. Αν σε κάποιον δεν αρέσει, ας μην το κάνει στο δικό του κεφάλι. Εμένα μου
πάει», λέει η ίδια στο περιοδικό OK.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved