Κάτω Παρτάλι: Το ατύχημα και το μουστάκι που πρέπει να ξυριστεί
Media

Κάτω Παρτάλι: Το ατύχημα και το μουστάκι που πρέπει να ξυριστεί

Στη Σίφνο βρέθηκαν η Μοσχούλα, ο Κωνσταντίνος, η Βίβιαν και ο Μανόλης της κωμικής σειράς «Κάτω Παρτάλι».

Αφορμή στάθηκαν τα γυρίσματα των πρώτων επεισοδίων του δεύτερου κύκλου, που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα από τον Ιανουάριο του 2015.
Στα πρώτα επεισόδια που θα έχουν άρωμα... Σίφνου, θα δούμε τους βασικούς ήρωες να προσπαθούν να συνεχίσουν τις ζωές τους μετά τη φυγή τους από το Κάτω Παρτάλι. Έτσι, θα μεταβούν στο νησί με σκοπό να εργαστούν. Εκεί, θα βρεθεί και ο Θανάσης Λεωνίδας Καλφαγιάννης, ο οποίος θα επιδιώξει να είναι ξανά μαζί με τη Βίβιαν. Ωστόσο, οι εξελίξεις θα φέρουν νέες ανατροπές στις ζωές τους και οι επεισοδιακές καταστάσεις που θα ζήσουν θα τους αναγκάσουν να γυρίσουν πίσω στο Κάτω Παρτάλι. Παράλληλα, ο Διαμαντής (Τάσος Χαλκιάς) τα έχει βρει σκούρα χωρίς τη Μοσχούλα, η Νεκταρία (Μένη Κωνσταντινίδου) είναι έγκυος και αναζητά τον Μανόλη, ενώ η Μυρτώ (Βασιλική Τρουφάκου) κρατά όλη την αλήθεια στο χέρι της και στο στικάκι που της άφησε η Μοσχούλα πριν , φύγει από το μυστηριώδες χωριό, χωρίς όμως η ίδια να το γνωρίζει. Μέσα σε όλα αυτά, ένας φόνος θα αναστατώσει τους κατοίκους του χωριού, αφού όλοι θεωρούνται ύποπτοι.
Φεύγει από το «Παρτάλι» ο Διαμαντής;
Τη χρονική περίοδο που οι συντελεστές της σειράς βρίσκονταν στη Σίφνο για τα πρώτα γυρίσματα, δημοσιεύματα ήθελαν τον Τάσο Χαλκιά να αποχωρεί από το «Κάτω Παρτάλι». «Δεν τέθηκε ποτέ θέμα αποχώρησης του Τάσου Χαλκιά. Τη Δευτέρα 6 Οκτωβρίου ήταν να ξεκινήσει και εκείνος τα γυρίσματα, αλλά αποφασίστηκε να αναβληθούν για λίγες ημέρες λόγω του ατυχήματος της Βίκυς» εξηγεί στο Mytv πρόσωπο από την παραγωγή της σειράς και προσθέτει: «Άλλωστε ο ηθοποιός βρισκόταν σε συνεχή επικοινωνία με τον σεναριογράφο, Λευτέρη Παπαπέτρου, και τη σκηνοθέτιδα, Αμαλία Παννίκου, ώστε να βρουν λύση και για το μουστάκι που έπρεπε να ξυρίσει λόγω των θεατρικών του υποχρεώσεων».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved