Η σκληρή κριτική του Βαγγέλη Περρή στη Μαρία Ηλιάκη
Media

Η σκληρή κριτική του Βαγγέλη Περρή στη Μαρία Ηλιάκη

Με σκληρά λόγια καταφέρεται ο Βαγγέλης Περρής εναντίον της Μαρίας Ηλιάκη στη νέα του στήλη εξαιτίας των πρόσφατων δηλώσεών της κατά τις οποίες η ίδια σχολίασε τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής της.

Ο Περρής, ορμώμενος από την περίοδο «χάριτος» που η Μαρία θέλησε να δώσει στον εαυτό της, λέγοντας πως πρόκειται για μία εκπομπή που είναι μόλις δύο εβδομάδες στον τηλεοπτικό αέρα, και πως είναι ακόμα πολύ νωρίς για συμπεράσματα. Διαβάστε λοιπόν την σκληρή κριτική του Βαγγέλη Περρή εναντίον της μέσα από τη στήλη της στο Πρώτο Θέμα: «Η Μαρία Ηλιάκη φωτίστηκε από τους θολούς προβολείς των συνεργείων και βλέποντας το φως το αληθινό ζήτησε καλύτερη αντιμετώπιση της εκπομπής χαμηλών πτήσεων που παρουσιάζει: "Είναι άκομψο να κρίνεται το αποτέλεσμα μιας δουλειάς η οποία μετρά ακόμη μόλις δύο εβδομάδες τηλεοπτικής ζωής"
"Η παρουσιάστρια κατά βάση έχει δίκιο» γράφει ο δημοσιογράφος και συνεχίζει: «Πάνω από τα τηλεοπτικά προϊόντα έχουμε συνηθίσει να ίπτανται κοράκια που τρέφονται με σάρκες και τα οποία ετοιμάζουν εφόρμηση μόλις πέσει η πρώτη κηλίδα αίματος. Προφανώς αυτή η κατάσταση δεν μπορεί να εκληφθεί ως δείγμα υγείας, όμως αυτή την αλήθεια δεν μπορείς αν την αξιώνεις μόνο για τον εαυτό σου.
Η ίδια η Μαρία Ηλιάκη που τώρα λόγω στριμώγματος πρεσβεύει ότι δύο εβδομάδες αποτελούν ελάχιστο μέγεθος για την εξαγωγή συμπερασμάτων, κατά την προηγούμενη θητεία της χαρακτήριζε ανθρώπους, ανακοίνωνε δικαστικά πορίσματα, προχωρούσε σε κοινοποίηση ψυχολογικών προφίλ βασισμένη σε ένα δευτερόλεπτο, το οποίο μάλιστα είχε περάσει από τον παραμορφωτικό φακό της ανοησίας του γραπτού ή διαδικτυακού gossip. Καλό είναι που κάπως αργά- ή έστω ιδιοτελώς- προσχωρεί στο στρατόπεδο της υπομονής, αλλά κανείς δεν έχει πειστεί ότι με το πρώτο καλό ποσοστό δεν θα επιτρέψει στον τόπο που μεγάλωσε».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved