Απίστευτο! Την βλέπαμε κάθε μέρα στην tv και δεν ξέραμε ότι είναι έγκυος!
Media

Απίστευτο! Την βλέπαμε κάθε μέρα στην tv και δεν ξέραμε ότι είναι έγκυος!

Όταν θες να κρατήσεις κάτι για τον εαυτό σου τελικά μπορείς να το καταφέρεις ακόμα και αν εκτίθεσαι κάθε μέρα στην τηλεόραση!


-Ο γιος του Νάσου, ο Παύλος, έχει ουσιαστικά μεγαλώσει μαζί σου, σωστά;
«Με τον Παύλο ζούμε μαζί από τότε που πήγε στην Α' Γυμνασίου. Τότε μετακόμισε στην Αθήνα μαζί μας (σ.σ.: Η μαμά του μένει στη Θεσσαλονίκη). Ο Παύλος είναι πάρα πολύ σημαντικός για μένα. Είναι ο γιος μου, ο καλύτερός μου φίλος. Είναι ένα εξαιρετικό πλάσμα και ειλικρινά δεν μπορώ να φανταστώ πώς θα ήμουν χωρίς αυτόν» τόνισε στο People η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.
-Πόσο εύκολο ήταν για ένα παιδί 12 χρόνων να δεχτεί τη νέα γυναίκα στη ζωή του πατέρα του;
«Νομίζω πως ο Παύλος κατάλαβε νωρίς τόσο τα αγνά συναισθήματα που είχα προς τον μπαμπά του όσο και την αγάπη που είχα απέναντι στον ίδιο. Και σ' αυτό έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο και η μαμά του Παύλου, η οποία ήταν από την πρώτη στιγμή δίπλα μου, γίναμε φίλες και μαζί καταφέραμε να δημιουργήσουμε μια υπέροχη σχέση και μεταξύ μας και με τα παιδιά μας. Γι' αυτό και δεν υπήρχαν ποτέ προβλήματα, από αυτά που συνήθως συναντάς μετά τα διαζύγια. Ούτε νομίζω ότι ο Παύλος νιώθει παιδί χωρισμένων γονιών. Έτσι, πολύ γρήγορα γίναμε οικογένεια οι τρεις μας. Ήμασταν τρεις και πριν από λίγους μήνες γίναμε τέσσερις και είμαστε ακόμα καλύτερα. Η Σοφία μας είναι 5 μηνών.»
-Πώς δέχτηκε ο Παύλος τo μωρό;
«Πριν από λίγες μέρες, μου ανακοίνωσε πως το 'χει τόσο με το μωρό, που νιώθει έτοιμος να γίνει πατέρας. Του είπα να μη βιαστεί, γιατί δεν είμαι ακόμη έτοιμη να γίνω γιαγιά!»
-Βλέπεις διαφορετικά τη ζωή από τότε που έχεις τη Σοφία;
|Τη βλέπω μέσα από τα μάτια της. Θέλω να σκέφτεται «η μαμά μου είναι όμορφη», θέλω να νιώθει «η μαμά μου είναι καλή». Δεν θέλω να είμαι σπίτι, για παράδειγμα, και να φωνάζω στο τηλέφωνο ή να έχω ένταση. Θέλω να νιώθει πως η μαμά της είναι ένας καλός άνθρωπος, θετικός και χαμογελαστός. Όχι μόνο για να γίνει και εκείνη έτσι, αλλά και για να εισπράττει αυτή την καλή ενέργεια. Θέλω να είμαι καλύτερη για εκείνη.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved