Η Συνατσάκη μιλάει για πρώτη φορά για την εκπομπή που δεν βγήκε στον «αέρα»
Media

Η Συνατσάκη μιλάει για πρώτη φορά για την εκπομπή που δεν βγήκε στον «αέρα»

Το 2014 ήταν μια ανατρεπτική χρονιά στην επαγγελματική αλλά και την προσωπική ζωή της Μαίρης Συνατσάκη.

Πώς αισθάνεται; «Η περσινή τηλεοπτική σεζόν ήταν πολύ ωραία γιατί είχα το «Dancing with the stars». Ο χορός ήταν μεγάλο μου απωθημένο. Κι ενώ μου αρέσει πολύ η δουλειά που κάνω, θα ήθελα πολύ να ήμουν και χορεύτρια. Σε ένα ιδανικό σύμπαν θα μου άρεσε να χορεύω, να ζωγραφίζω και να γράφω» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
- Πέρυσι ήταν η πρώτη χρονιά από τότε που ξεκίνησες στο MAD TV κατά τη διάρκεια της οποίας δεν βρισκόσουν στην τηλεόραση ως παρουσιάστρια.
«Ναι, ήταν να γίνει μια εκπομπή η οποία όμως είχε πρόβλημα με τα πνευματικά δικαιώματα και τελικά δεν βγήκε στον αέρα. Αυτά όμως δεν με στενοχωρούν πια στην τηλεόραση. Και δεν περιμένω τίποτα περισσότερο ή τίποτα λιγότερο από το να δω τους τίτλους αρχής μιας εκπομπής για να ξέρω ότι αυτή θα παίξει. Μέχρι να το δω, δεν το λέω ούτε στη μαμά μου.»
- Ακούγεσαι σαν να έχεις απογοητευτεί κάπως...
«Είμαι πολύ ρεαλίστρια και συνειδητοποιημένη σ' αυτό το κομμάτι. Μπήκα στην πανελλαδική τηλεόραση του MAD το 2005, την περίοδο της κρίσης, και εκπαιδεύτηκα να μην έχω μεγάλες προσδοκίες. Χαίρομαι που μου συνέβη -μέχρι ενός σημείου- γιατί με έκανε να μάθω να πατάω γερά πόδια μου και να μην ονειρεύομαι...»
- Το «Master Chef» ήταν η πρώτη σου μεγάλη απογοήτευση;
« Η μεγάλη συνειδητοποίηση και απογοήτευση ήρθε όταν δεν έγινε ο τελικός του «Master Chef». Ήταν ένα μεγάλο project που δεν είχε τελικό. Όταν το MEGA δεν προχώρησε με τον τελικό, σοκαρίστηκα. Είχα στενοχωρηθεί αρχικά γι' αυτό και αργότερα για τα λεφτά. Δεν μπορώ να ξεκινάω κάτι και να μην το τελειώνω. Ως προσωπικότητα είμαι ψυχαναγκαστική. Είχα στενοχωρηθεί που δεν θα έβγαινε νικητής και για τον τηλεθεατή που το έβλεπε επί τρεις μήνες και δεν θα υπήρχε ολοκλήρωση.»
- Θεωρείς ότι επαγγελματικά σου έκανε κακό;
«Όταν συμφώνησα, ήταν μια ευκαιρία γιατί ήταν ένα μεγάλο project στην prime time ζώνη του καναλιού και θεωρούσα ότι θα με πήγαινε ένα βήμα παρακάτω. Τελικά με πήγε ένα βήμα προς το άγνωστο, αλλά δεν μου έκανε κακό.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved