Ελένη Τσολάκη: «Το αρνητικό στην Σταματίνα είναι…
Media

Ελένη Τσολάκη: «Το αρνητικό στην Σταματίνα είναι…

Για την πραγματική σχέση που τη συνδέει με την παρουσιάστρια του Happy Day, για την συνύπαρξή της στην εκπομπή με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή αλλά και για τα θετικά όπως και τα αρνητικά σημεία του χαρακτήρα της τελευταίας μιλάει η στενή συνεργάτιδά της Ελένη Τσολάκη.

Η νεαρή παρουσιάστρια όταν ερωτάται για τις εντυπώσεις της εφόσον διανύει τη δεύτερη σεζόν στο Happy day, απαντά με ειλικρίνεια: «Νιώθω πλήρης από αυτά που κάνω στην εκπομπή. Είμαστε μια πάρα πολύ ωραία παρέα. Αυτό είχε χτιστεί από πέρυσι, οπότε φέτος έχουμε ακόμη καλύτερη διάθεση».

Έχουν γραφτεί... διάφορα για τη σχέση σου με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή. Ισχύουν;

«Η απάντηση δίνεται καθημερινά! Είμαστε μια χαρά! Όσο περνάει ο καιρός ερχόμαστε ακόμη πιο κοντά. Είναι δοτικός και γλυκός άνθρωπος. Από την άλλη, δεν είμαι ο άνθρωπος που θα εισχωρήσω σε χωράφια άλλου. Η Σταματίνα είναι μια καλή μαέστρος και εγώ ξέρω να κρατάω τον ρόλο μου».

Πες μου δύο θετικά και δύο αρνητικά της...

«Ξεκινάω από τα θετικά: Το πρώτο είναι πως είναι πολύπλευρα ενημερωμένη. Μπορείς να τη ρωτήσεις τα πάντα και να σου απαντήσει. Το δεύτερο είναι πως δουλεύει πάρα πολύ σκληρά, ακόμη και πίσω από τις κάμερες. Ένα αρνητικό της είναι πως δεν της αρέσει η φωνή μου (σ.σ.: γέλια). Το δεύτερο είναι πως λόγω της οικογενειακής της κατάστασης δεν μπορεί να μας ακολουθεί στα νυχτοπερπατήματά μας»!

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved