Μπρούσκο: Μελίνα και Αχιλλέας θα έχουν μια μικρή «παρεξήγηση»
Media

Μπρούσκο: Μελίνα και Αχιλλέας θα έχουν μια μικρή «παρεξήγηση»

Σήμερα στο Μπρούσκο, ο Πάτροκλος, αποσπά τη προσοχή της Μελίνας κι αρπάζει την ταυτότητα της, που περνάει στα χέρια της Ευρυδίκης.. και βάζει αμέσως σ' εφαρμογή το σχέδιό της.

Ο Ματθαίος, προλαβαίνει την Όλγα και προσπαθεί να την μεταπείσει να μη παραιτηθεί. Την σκηνή, παρακολουθεί από μακριά η Αναστασία που το παρεξηγεί. Έτσι, όταν αργότερα επιχειρεί να του μιλήσει, η σκληρή στάση του Ματθαίου την κάνει ν' αλλάξει γνώμη κι επιστρέφει στη Κρήτη, δίχως να του πει για την εγκυμοσύνη της.

Ο Σήφης αρνείται να επιστρέψει στο οινοποιείο κι ο Μηνάς ανησυχώντας για τον κολλητό του.. του γίνεται βδέλλα. Ο Παύλος, αναφέρει στον Μάρκο την υποψία ότι πίσω απ' την απαγωγή της Μελίνας, βρίσκεται ο Διαμαντής κι αποφασίζουν να το ψάξουν.

Η Κωνσταντίνα κι ο Μανωλιός, ανησυχούν που ο παπαγάλος.. έπαψε να μιλάει. Το γεγονός ότι ο Πάτροκλος πήγε στα Χανιά για χάρη της Βασιλικής, κάνει την Δήμητρα να ζηλέψει. Η Λουκία αποκαλύπτει στον Παύλο, ότι έχει συναντηθεί με τον Σήφη. Η Μελίνα και ο Αχιλλέας θα έχουν μία μικρή «παρεξήγηση», σύγκρουση χωρίς να φταίει ούτε ο ένας αλλά ούτε και ο άλλος....

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved