Μπρούσκο: Από την Ταϊλάνδη στο Παρίσι
Media

Μπρούσκο: Από την Ταϊλάνδη στο Παρίσι

Μετά την Ταϊλάνδη ένα ακόμη ταξίδι θα φέρει τα πάνω κάτω για τον Αχιλλέα και Μελίνα, στο «Μπρούσκο», αφού θα σημαδευτεί από απρόβλεπτες δυσκολίες και περιπέτειες.

Για λόγο που οι σεναριογράφοι της σειράς δεν αποκαλύπτουν σε κανέναν, η Μελίνα για μία ακόμη φορά αφήνει πίσω της τον Αχιλλέα στην Ελλάδα και αποφασίζει να πραγματοποιήσει μόνη της ένα ταξίδι, αυτήν τη φορά στη γαλλική πρωτεύουσα. Όπως θα δούμε, στα φοιτητικά της χρόνια η κοπέλα εκτός από τη Βασιλική είχε μία ακόμη κολλητή φίλη, την Αντιγόνη. Η Αντιγόνη, αφού σπούδασε θεατρολογία, έμεινε για πάντα στο Παρίσι. Εκεί λοιπόν θα βρει καταφύγιο η Μελίνα, αφήνοντας και πάλι τον άντρα της μακριά της. Πηγαίνει να δει την καλή της φίλη καθώς έχουν πολλά να πουν... Ο Αχιλλέας είναι για μία ακόμη φορά αυτός που παίρνει τις πρωτοβουλίες: Αποφασίζει λοιπόν να πάει στο Παρίσι και να βρει τη γυναίκα του προκειμένου να ξεκαθαριστεί το ζήτημα που έχει προκύψει. Μαζί του παίρνει τον Νεκτάριο, ο οποίος πραγματοποιεί το ταξίδι με μεγάλη χαρά.
Αφού φθάνουν στην Πόλη του Φωτός, η Μελίνα και ο Αχιλλέας θα ζήσουν στιγμές έντασης, όμως και πάλι με πρωτοβουλία του νεαρού επιχειρηματία η κατάσταση σταδιακά θα εξομαλυνθεί. Έτσι, το ταξίδι θα έχει happy end και το ζευγάρι θα ζήσει έντονες στιγμές έρωτα και πάθους. Το ίδιο όμως θα συμβεί και με τον Νεκτάριο, γεγονός που θα φέρει σε εξαιρετικά δύσκολη θέση τόσο τον Αχιλλέα όσο και τη Μελίνα. Ο Νεκτάριος έρχεται πολύ κοντά με την Αντιγόνη και την ερωτεύεται, με αποτέλεσμα να αποφασίσουν να προχωρήσουν... Στο γεγονός αυτό αντιδρά πολύ έντονα η Μελίνα καθώς η γυναίκα του Νεκτάριου, η Δήμητρα, είναι πολύ καλή της φίλη.
Και ενώ αυτά διαδραματίζονται στο Παρίσι, νωρίτερα στην Αθήνα θα υπάρξουν καθοριστικές εξελίξεις στη σχέση του Ματθαίου και της Αναστασίας. Η κοπέλα που κυοφορεί το παιδί του επιχειρηματία αποφασίζει παρά τα όσα άσχημα έχουν συμβεί τον τελευταίο καιρό μεταξύ τους να τον επισκεφθεί και να του αποκαλύψει πως σύντομα θα γίνει πατέρας. Όμως τον «πιάνει» σε μια τρυφερή στιγμή με την Όλγα και απογοητεύεται έντονα, καθώς νομίζει ότι έχουν σχέση. Βέβαια κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει σε καμία περίπτωση και ο Ματθαίος προσπαθεί με κάθε τρόπο να το εξηγήσει στην Αναστασία, όμως εκείνη είναι ανένδοτη και έχοντας αλλάξει γνώμη δεν του αποκαλύπτει τελικά την εγκυμοσύνη της.
Πηγή: ΤV Έθνος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved