Ελένη Τσολάκη: Ο αυθορμητισμός, τα... κορίτσια για σπίτι και η αποδοχή από τα media
Media

Ελένη Τσολάκη: Ο αυθορμητισμός, τα... κορίτσια για σπίτι και η αποδοχή από τα media

Ποιο πιστεύει η Ελένη Τσολάκη πως είναι το πλεονέκτημά της σε ό,τι αφορά τον τρόπο επικοινωνίας της με το κοινό; Και πώς πιστεύει πως τη δέχτηκαν τα media όταν άρχισε να γίνεται γνωστή; Η παρουσιάστρια απαντάει σε όλα...

Ποιο πλεονέκτημα θεωρείς ότι σε βοήθησε να κάνεις αυτό το «κλικ» μπροστά στην κάμερα;

«Ο αυθορμητισμός μου. Κάτι που πιστεύω, όμως, πως μερικές φορές είναι και μειονέκτημα... Η αλήθεια είναι πως υπήρξαν στιγμές που σκέφτηκα μήπως θα πρέπει να προσπαθήσω να τον κρατήσω λίγο πίσω. Από την άλλη, θέλω να πιστεύω πως ο κόσμος αντιλαμβάνεται πότε είναι κάτι ειλικρινά αυθόρμητο και πότε επιτηδευμένο».

Τα media σε υποδέχθηκαν ωραία;

«Ναι, δεν έχω παράπονο. Θεωρώ πως ίσως από τα τέσσερα χρόνια που βρισκόμουν στο Μακεδονία TV και κάναμε μια επιτυχημένη εκπομπή για τα δεδομένα της Θεσσαλονίκης και των δυσκολιών που είχαμε, λίγο πολύ ένιωσα πως δεν έπεσα από τον ουρανό. Οι περισσότεροι, άλλωστε, είχαν υπάρξει καλεσμένοι στα «Κορίτσια για σπίτι», με άλλους είχαμε ήδη γνωριστεί και συνομιλήσει, όποτε δεν ήμουν εντελώς άγνωστη γι' αυτούς. Τώρα, σε ό,τι έχει να κάνει με τις κριτικές, θεωρώ πως είναι αναπόφευκτο από τη στιγμή που μετακινείσαι σε ένα μεγαλύτερο κανάλι».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved