Γιάννης Ποιμενίδης: «Υπήρχαν δυσκολίες... Υπήρχαν όμως και σημεία επαφής»
Media

Γιάννης Ποιμενίδης: «Υπήρχαν δυσκολίες... Υπήρχαν όμως και σημεία επαφής»

Ο Γιάννης Ποιμενίδης είναι ο γοητευτικός ηθοποιός που συμμετέχει στο σίριαλ «Εκδρομή». Τον δυσκόλεψε ο ρόλος;

«Υπήρχαν δυσκολίες... Υπήρχαν όμως και σημεία επαφής. Θα ξεκινήσω από αυτά. Στον ψυχισμό του κυρίως, ότι του αρέσει να απομονώνεται, τα βρίσκει με τον εαυτό του, έχει ανεπτυγμένο το , αίσθημα της δικαιοσύνης, κάτι που χαρακτηρίζει και μένα. Επίσης, η αγάπη του για τη φύση είναι ακόμα ένα κοινό ανάμεσα σε μένα και στον Μάρκο. Δυσκολεύτηκα κυρίως να κατανοήσω αυτή την αγριότητα που έχει επειδή μεγάλωσε στη φύση, ενώ εγώ έχω μεγαλώσει σε πόλη, δυσκολεύτηκα να αντιληφθώ τον τρόπο που επικοινωνεί με τους άλλους» τόνισε στο Super TV.
-Ποια ήταν η πιο δύσκολη σκηνή που γυρίσατε; Η πιο απαιτητική θα έλεγα...
«Υπήρχε ένα σημείο κοντά σε καταρράκτες στο οποίο η πρόσβαση ήταν πολύ δύσκολη. Αν και αρχικά προβληματιστήκαμε, τελικά καταφέραμε και εγώ και το συνεργείο να αντεπεξέλθουμε. Υπήρχαν όμως και κάποιες σκηνές που ίσως δεν είχαν τέτοιες απαιτήσεις, κι όμως ήταν δύσκολες. Ειδικά κάποιες με την Έλλη (Λίνα Σακκά), στις οποίες η συναισθηματική φόρτιση ήταν μεγάλη.»
-Στους έξι μήνες που ζήσατε για τις ανάγκες των γυρισμάτων στο Βέρμιο, πώς καταφέρατε να προσαρμοστείτε;
«Το να μένεις έξι μήνες σε ένα ξενοδοχείο είναι πολύς καιρός. Και φυσικά, υπήρχαν και όμορφες και πολύ δύσκολες στιγμές. Ειδικά τις πρώτες μέρες... Μετά όλα κύλησαν ομαλά.»
-Τι είναι αυτό που θυμάστε έντονα;
«Το πρώτο γύρισμα. Η πρώτη μέρα. Το πρώτο λεπτό. Η βουτιά στα βαθιά...»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved