Κρατερός Κατσούλης: «Η Κατερίνα είναι ο αρχηγός»
Media

Κρατερός Κατσούλης: «Η Κατερίνα είναι ο αρχηγός»

Αλήθεια, πώς είναι η Κατερίνα Καραβάτου εκτός από σύζυγος στα μάτια του Κρατερού Κατσούλη τώρα που συνεργάζονται και επαγγελματικά και πόσο έχουν έρθει σε αντιπαράθεση οι δυο τους για θέματα της εκπομπής «Στα καλά καθούμενα» που παρουσιάζουν;

Στην ερώτηση αν έχει ανακαλύψει κάτι καινούργιο για τη γυναίκα του τώρα που τη γνώρισε και επαγγελματικά, ο ηθοποιός απαντά στη real: «Όχι δεν υπάρχει με την έννοια που το λέτε. Δεν διαπίστωσα, δηλαδή, κάτι καινούργιο. Ο ίδιος άνθρωπος είναι».

Ποιο είναι το ατού της ως παρουσιάστρια;

«Δεν είναι ένα, έχει πολλά. Είναι γρήγορη, εύστροφη, ευγενής, συγκεντρωμένη, προσεκτική, παραμένει χαμογελαστή, ξέρει, δεν χάνει την ψυχραιμία της».

Έχετε τσακωθεί ποτέ με την Κατερίνα για την εκπομπή;

«Όχι βέβαια».

Εννοώ το να μη συμφωνείτε σε κάποια θέματα της εκπομπής...

«Κοιτάξτε, ένας από τους λόγους για τους οποίους είμαστε καλά με την Κατερίνα είναι πως δεν τσακωνόμαστε. Μπορεί να διαφωνούμε, μπορεί να έχουμε μια κάποια άλλη άποψη για τα πράγματα, αλλά ακούμε ο ένας τον άλλον. Γιατί, για να λέει κάτι διαφορετικό ο καθένας, κάποιον λόγο θα έχει. Οπότε δεν είναι θέμα να τσακωθούμε, αλλά να δούμε τι συμβαίνει».

Πρόσεξα πως η Κατερίνα, παρότι είναι έμπειρη παρουσιάστρια, σας δίνει χώρο. Ισχύει;

«Δεν ξέρω, η Κατερίνα είναι ο αρχηγός, αυτό έχω στον νου μου πάντα. Εκείνη είναι που ξέρει καλά τη δουλειά, εκείνη έχει τον πρώτο λόγο. Και εμείς οι υπόλοιποι έχουμε τον νου μας να κρατάμε την ισορροπία. Αλλά το δεδομένο είναι πως η Κατερίνα έχει τον πρώτο λόγο. Τώρα αν επιλέγει να δώσει περισσότερο χρόνο κάποιες φορές σε εμένα ή στην Όλγα ή στον Δημήτρη, αυτό είναι θέμα ισορροπιών και ένας καλός παρουσιαστής ξέρει να το κάνει».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved