Media

Πέτρος Κωστόπουλος: Δεν άντεξε και βούρκωσε

Gossip-tv Team

O Πέτρος Κωστόπουλος, όπως σας ενημερώσαμε, μίλησε για τον χωρισμό του και την μοναξιά που νιώθει... Μάλιστα κάποια στιγμή δεν άντεξε και δάκρυσε.

«Δεν ήθελα εγώ τον χωρισμό. Συνήθως όταν τα πράγματα είναι ζόρικα και έχουν προκύψει διάφορες καταστάσεις, είναι οι γυναίκες που παίρνουν την απόφαση. Δεν προέκυψε κάτι συγκεκριμένο. Ήταν μια κατάσταση που επικρατούσε τα τελευταία χρόνια, κατά τη διάρκεια των οποίων εγώ δεν ήμουν πομπός ευχάριστος πραγμάτων» είπε στο Όλα Μπιπ.

Και πρόσθεσε: «Έγινα σκύλος του καναπέ.. Πλέον μπαίνω στο σπίτι και ακούω μια εκκωφαντική σιωπή που σπάει πέταλα. Αυτό είναι δολοφονικό ψυχολογικά. Αισθάνομαι την μεγαλύτερη μοναξιά του πλανήτη γη. Αυτό είναι τεράστιο θέμα και δεν το ντιλάρεις πάρα πολύ εύκολα. Πώς να αγωνιστείς γι' αυτό;»
Η Τζένη τον στήριξε πολύ και ο Πέτρος την ώρα που μιλούσε γι' αυτό, δάκρυσε: «Την Τζένη την γνώρισα ένα 23χρονο κορίτσι πολύ μικρότερο από μένα πάνω στα ντουζένια της, και άλλαξε πολύ στο δρόμο. Μεγάλωσε, ωρίμασε, έκανε παιδιά, σκυλιά και άρχισε να βλέπει τη ζωή με ένα δικό της τρόπο. Η Τζένη με πίστεψε στα δύσκολα και δεν διεκδίκησε τίποτα. Μου είχε πει "κάνε αυτό που γουστάρεις και θα τα καταφέρεις. Μην σε νοιάζει τίποτα"».

Υπάρχει περίπτωση να τα ξαναβρούν ο Πέτρος είπε: «Ποτέ δεν ξέρεις. Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο. Δεν είναι ωραίο να μένεις ξανά μόνος. Και δεν αισθάνομαι ότι είμαι όσο μεγάλος είμαι. Αλλά δεν μπορώ ούτε να βγαίνω έξω. Έχω βγει τρεις φορές έξω από τον Σεπτέμβριο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved