Join Us: Όλοι οι καλεσμένοι και τα θέματα αυτού του Σαββατοκύριακου
Media

Join Us: Όλοι οι καλεσμένοι και τα θέματα αυτού του Σαββατοκύριακου

Η παρέα του Join us είναι πιστή στο ραντεβού της στις 17:00 μμ στον ΣΚΑΙ και αυτό το Σαββατοκύριακο! Γιατί η ζωή είναι καλύτερη με φίλους!

Το Σάββατο, μία από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς της γενιάς της, η Αλεξάνδρα Παλαιολόγου, μιλάει πρώτη φορά στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου για το ξαφνικό διαζύγιό της φέτος το καλοκαίρι. Συναντάμε έναν άνθρωπο με ιδιαιτερότητα , έναν αήττητο πυγμάχο, το Βαγγέλη Χατζή, στην προετοιμασία για τον επόμενο αγώνα του.
Ο Νικήτας Κακλαμάνης, ο πρώην δήμαρχος της Αθήνας, μιλάει στο Θανάση Αναγνωστόπουλο ως γιατρός και φίλος της Μελίνας. Η Εμμανουέλα μας μαθαίνει να φτιάχνουμε φαρφάλες με προσούτο και ο Γιάννης μας κερνάει πιτάκια με κιμά και λαχανικά και πιλάφι με κοτόπουλο. Συναντάμε μια γυναίκα – μητέρα στα παιδικά χωριά SOS, που συγκινεί και εμπνέει και μαθαίνουμε να ποζάρουμε στις φωτογραφίες σαν σταρ του Hollywood. Η γιαγιά μαγειρεύει παραδοσιακό, λαχταριστό στιφάδο, μαθαίνουμε να φροντίζουμε τις αρθρώσεις μας για να μην πονάμε και για το τέλος, ο Σάββας Πούμπουρας απαντάει σε 33 ερωτήσεις μας και αποκαλύπτει τι φοράει όταν κοιμάται και με ποιον κοιμάται .
Την Κυριακή , έχουμε ωραία πιάτα ημέρας: σαλάτα με ρεβύθια και απάκι, κοτόπουλο με κάρυ και μουστάρδα, ρολά μουστάρδας με αλμυρή καραμέλα και σπέσιαλ κεφτεδάκια από τη γιαγιά Ρούλα. Η Χρύσα Ρώπα μιλάει για τη ζωή της αλλά και για την απιστία, φτιάχνουμε πορσελάνινα βάζα από γυάλινα μπουκάλια που βρήκαμε στην ανακύκλωση και πηγαίνουμε σινεμά. Η Άννα δίνει συμβουλές για το ιδανικό ντύσιμο του πρώτου ραντεβού ενώ η Μυρτώ μας πάει για μαθήματα χορού zumba . Οδηγούμε ποδήλατο με ασφάλεια και γνωρίζουμε από κοντά τα χαρισματικά ταλαντούχα παιδιά του κολλεγίου Ανατόλια. Για το τέλος, κάνουμε ψώνια παρέα με τον Δημήτρη Αλεξάνδρου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved