Πιο ώριμη, πιο ψύχραιμη, πιο «Πράσινη», η «απόλυτη» εφημερίδα του Παναθηναϊκού
Media

Πιο ώριμη, πιο ψύχραιμη, πιο «Πράσινη», η «απόλυτη» εφημερίδα του Παναθηναϊκού

Με ανανεωμένο ύφος και ήθος κάνει restart την ερχόμενη Δευτέρα, 22 Δεκεμβρίου 2014, η «Πράσινη», η καθαρή αθλητική εφημερίδα με την ξεκάθαρη άποψη.


Με αναβαθμισμένη αισθητική και σχεδιαστικό ύφος, καθαρά ανεξίτηλα χρώματα στην εκτύπωση, νέες στήλες και δυνατές υπογραφές από την «dream team» των ρεπόρτερ Παναθηναϊκού κι όχι μόνο, η «Πράσινη», πιο ώριμη αλλά και πιο ψύχραιμη, μεγαλώνει, διευρύνει το πεδίο της και ανοίγει τις σελίδες της προκειμένου να συνεχίζει να παρουσιάζει και να αναλύει καθημερινά τα αθλητικά γεγονότα με αποκαλυπτική και μαχητική γραφή.
Στόχος της δημοσιογραφικής ομάδας είναι να καλύψει η «Πράσινη» με πληρότητα, ωριμότητα και ψυχραιμία τις ανάγκες ενημέρωσης των οπαδών του Παναθηναϊκού. Για τον λόγο αυτόν, από την ερχόμενη Δευτέρα, η ανανεωμένη παναθηναϊκή εφημερίδα προχωρά σε καίριες και ενδιαφέρουσες αλλαγές:
• Εμπλουτίζει την ύλη της για την πληρέστερη κάλυψη και προβολή των αθλημάτων της ομάδας του Παναθηναϊκού, ώστε οι αναγνώστες να βρίσκουν τα θέματα που τους ενδιαφέρουν εύκολα και γρήγορα.
• Παρουσιάζει με ρεπορτάζ, συνεντεύξεις, αναλύσεις, παρασκήνια και σχόλια, τον παλμό της ημέρας στα αθλητικά δρώμενα. Στο κυρίως σώμα της εφημερίδας θα καλύπτονται η διεθνής επικαιρότητα, οι νέες τάσεις στο ποδόσφαιρο και το μπάσκετ ενώ έγκυροι αρθρογράφοι θα δίνουν το δικό τους στίγμα στα γεγονότα. Το επαναλανσάρισμα της εφημερίδας συνοδεύεται και με επέκταση της ύλης σε πολιτικά και οικονομικά θέματα, lifestyle, Υγείας κ.ά.

Η νέα «Πράσινη» θα πλαισιωθεί από μία νέα σειρά διαγωνισμών για όλους τους αναγνώστες και τις αναγνώστριες, με δώρα τεράστιας οικονομικής αλλά πολλές φορές και παναθηναϊκής αξίας.
Ραντεβού, λοιπόν, την ερχόμενη Δευτέρα με την ανανεωμένη «Πράσινη»!
Tην ΜΟΝΑΔΙΚΗ, ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΦΩΝΗ στο χώρο του Τύπου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved