«Δικαίωση»: Mετά από ανεπανόρθωτα βασανιστήρια ο Ανδρέου δολοφονεί τον Τάσο
Media

«Δικαίωση»: Mετά από ανεπανόρθωτα βασανιστήρια ο Ανδρέου δολοφονεί τον Τάσο

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στα προσεχή επεισόδια της «Δικαίωσης» καθώς μετά από ανεπανόρθωτα βασανιστήρια ο Ανδρέου δολοφονεί τον Τάσο, ενώ την ίδια στιγμή ο Χρηστίδης κάνει έρευνα στο καράβι και εντοπίζει ναρκωτικά.

Ο Χρήστος και η Μυρτώ ξεπερνάνε το αρχικό σοκ της συνάντησης τους και αποφασίζουν να πιουν ένα ποτό μαζί. Ο Χρήστος της εξομολογείται τον ερωτά του, όμως η Μυρτώ είναι πολύ πληγωμένη για να τον ακούσει. Ο Νάσος παρακολουθεί τον Τάσο και βλέπει μαζί του τη Ρέα. Ο Θησέας αλλάζει το πόρισμα της έρευνας για τα κτίρια και λέει στον Κλέωνα τη μισή αλήθεια. Η ιδέα της Ελλης για την εναλλακτική παράσταση βρίσκει σύμφωνη τη Βάλια, που της δίνει το ελεύθερο να προχωρήσει. Ο Χρήστος κλείνει το νέο δικηγορικό γραφείο του και αποφασίζει να σφίξει τα δόντια και να προχωρήσει τη ζωή του με την Κλαίρη, ενώ η Μυρτώ παραδέχεται στον Ασίμ πως είναι ακόμα ερωτευμένη μαζί του.

Η Νατάσα αποφασίζει να αλλάξει τακτική με τον Πρίγκιπα και πάει με τα νερά του, ενώ εκείνος στήνει παγίδα στον Τάσο. Ο Τάσος πέφτει στα χέρια του Πρίγκιπα, ο οποίος ξεκινά την ανάκριση με σκοπό να μάθει πού βρίσκεται η κόρη της Βάλιας. Τα βασανιστήρια που εφαρμόζει είναι πολύ επώδυνα. Η Κλαίρη μεταφέρεται στο νοσοκομείο με αιμορραγία και αποφασίζεται να μπει στο χειρουργείο και να προχωρήσουν σε καισαρική. Η Ρέα εκλιπαρεί τον Πρίγκιπα να μην πειράξει τον Τάσο, όμως εκείνος την απομακρύνει ζητώντας από τον Σάκη να την πάει σπίτι. Ο Τάσος την αποχαιρετά, ξέροντας πως δεν θα γλιτώσει. Ο Σάκης της δίνει ηρεμιστικά μαζί με ναρκωτικά και η Ρέα πέφτει σε κώμα. Τελικά ο Τάσος δεν λυγίζει στις πιέσεις του Πρίγκιπα και πέφτει νεκρός χωρίς να προδώσει την Ελλη.


Η Κλαίρη μετά από μεγάλη ταλαιπωρία φέρνει στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, το οποίο μπαίνει προληπτικά σε θερμοκοιτίδα. Ο Λευτέρης πιέζει τον Θησέα να πάρει τον Χρήστο στον συνδυασμό του. Η συμμετοχή της Μυρτώς στο κόμμα του Θησέα ιντριγκάρει τη Βόλια και σκέφτεται μαζί με τα εγκαίνια του γραφείου να ανακοινώσουν και τα ευχάριστα νέα.
Η Ρέα γλιτώνει από την υπερβολική δόση και χαλάει τα σχέδια του Σάκη, που την ήθελε νεκρή. Συνέρχεται και το σκάει από το νοσοκομείο. Η Ανθή, κρυφά από τη Βάλια, βοηθά την Ελλη στην οργάνωση της παράστασης, προσπαθώντας να την έχει από κοντά. Η Νατάσα αναλαμβάνει τα νέα της καθήκοντα, τα οποία τη φέρνουν κοντά με τον Ασίμ.


Εκείνος όμως δεν φαίνεται διατεθειμένος να παίξει το παιχνίδι της. Ο Χρηστίδης ερευνά τον φόνο του Τάσου και παράλληλα παραμονεύει για την κατάλληλη ευκαιρία να συλλάβει τον Πρίγκιπα. Η Νατάσα εκμυστηρεύεται στον Ανδρέου όλη την αλήθεια για τον φόνο του πολιτικού. Ο Σάκης προσπαθεί να βρει τη Ρέα και να της κλείσει το στόμα, αλλά τον προλαβαίνει ο Χρηστίδης. Ο αστυνόμος αναλαμβάνει την ανάκριση της Ρέας, αλλά εκείνη δεν δείχνει διατεθειμένη να μιλήσει για τους ενόχους πίσω από τον φόνο του Τάσου. Την ίδια στιγμή ο Πρίγκιπας τιμωρεί τον Σάκη για την αποτυχία του να κλείσει το στόμα της Ρέας.
Ο Λευτέρης πιέζει τον Θησέα να πάρει τον Χρήστο στην παράταξη, διαφορετικά αρνείται να τον βοηθήσει , με την κομπίνα εναντίον του δημάρχου. Η Μυρτώ αναλαμβάνει την υπεράσπιση της Ρέας, γεγονός που κάνει έξαλλη τη Βάλια, καθώς φοβάται για το τι μπορεί να ανακαλύψει αν η Ρέα μιλήσει ανοιχτά για τον Ανδρέου.

Ο Σάκης παίζει το τελευταίο του χαρτί και αποφασίζει να συλλέξει πληροφορίες για τον Χρηστίδη. Ο Χρήστος, παρόλο που νιώθει πόσα τον χωρίζουν από την Κλαίρη, αποφασίζει να στηρίξει τη νέα του οικογένεια. Η Μυρτώ υποψιάζεται ότι ο φόνος του Τάσου σχετίζεται με τη δολοφονία του Νικηφόρου και η Ελλη την παροτρύνει να το ψάξει, μέχρι να φτάσει στην αλήθεια. Ο Μιχάλης προσπαθεί να βιάσει τη Αία και της ξυπνά παλιές οδυνηρές μνήμες. Η Νατάσα πλησιάζει τον Ασίμ, εκείνος δεν ανταποκρίνεται στις διαθέσεις της, δείχνει όμως να γοητεύεται από την παρουσία της.

Στο μεταξύ ο Πρίγκιπας κανονίζει τις τελευταίες λεπτομέρειες για την παραλαβή μιας παρτίδας ναρκωτικών με το καράβι του. Ο Χρηστίδης ακολουθεί το ένστικτο του και κάνει έρευνα στο καράβι του Ανδρέου με την ελπίδα ότι θα καταφέρει να ανακαλύψει το λαθραίο εμπόρευμα. Ο Ανδρέου φτάνει στο λιμάνι και οι δύο άντρες αναμετρώνται. Και ενώ όλα δείχνουν πως ο Ανδρέου θα τη γλιτώσει τελικά, τα σκυλιά της Δίωξης εντοπίζουν κάτι στο αμπάρι...
Πηγή: tv zapping

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved