«Μπρούσκο»: Ο «Ματθαίος» αποκαλύπτει…
Media

«Μπρούσκο»: Ο «Ματθαίος» αποκαλύπτει…

Ο Κούλλης Νικολάου σε συνέντευξή του μίλησε για τον ρόλο του στη σειρά «Μπρούσκο», τον ανταγωνισμό αλλά και για την οικογένειά του.

Το «Μπρούσκο» συνεχίζει για δεύτερη σεζόν, σημειώνοντας μεγάλη επιτυχία. Φέτος όμως στην Ελλάδα προβάλλεται απέναντι από τη δραματική σειρά «Κλεμμένα όνειρα», που σημείωναν την ίδια επιτυχία την περασμένη σεζόν. Φοβηθήκατε τον ανταγωνισμό;
«Ο ανταγωνισμός δεν είναι κατάρα, είναι η ευκαιρία να καθοριστεί η δουλειά σου και να αναδειχθεί. Το "Μπρούσκο", με την αγάπη του κόσμου και τη δική μας αφοσίωση, διαθέτοντας ό,τι έχουμε και δεν έχουμε, κατάφερε να διαπρέπει και να είναι πρώτο στις καρδιές μας. Το μόνο που θα πω είναι ένα μεγάλο "ευχαριστώ"».


Ποια νέα στοιχεία έχεις προσθέσει στον Ματθαίο;
«Τα νέα στοιχεία για τον Ματθαίο είναι πολλά. Νέα στοιχεία στον ρόλο είναι και τα γεγονότα από μόνα τους, που τρέχουν και δεν αφήνουν περιθώρια μονότονου βίου».


Τι συναισθήματα τρέφει ο Ματθαίος για την Όλγα και τι για την Αναστασία;
«Είναι μια δύσκολη στιγμή για τον Ματθαίο η απόφαση να μείνει και -πού ξέρεις;- να παντρευτεί κάποια στιγμή την Αναστασία. Ώριμα και ορθολογιστικά, όπως σκέφτεται, ενώ η Αναστασία είναι κάτι πιο πάνω από τον έρωτα -είναι βαθιά αγάπη μεγάλων δονήσεων-, θα πάρει την απόφαση να βάλει στη ζωή του την Όλγα, την οποία θαυμάζει, εκτιμά και σέβεται. Είναι όμως εμφανές ότι δεν έχει το πάθος και το σκίρτημα του μεγάλου έρωτα. Για την Όλγα τρέφει αγάπη, τη σέβεται και τη θαυμάζει για τον χαρακτήρα και την ακεραιότητα που τη διακατέχει. Έχει δυνατά συναισθήματα για την Όλγα -σε αντίθεση, όμως, με το μεγάλο πάθος και έρωτα που νιώθει για την Αναστασία-, που, για την ώρα, τα αφήνει να φαίνονται ικανά να τον κάνουν να πιστεύει πως μπορεί μακριά από την Αναστασία. Η σεναριογράφος της σειράς, Βάνα Δημητρίου, δεν νομίζω πως θα το επιστρέψει αυτό και η ζωή τους θα ακολουθήσει το πεπρωμένο».

Ο Ματθαίος πράττει σύμφωνα με τη λογική, υποστηρίζοντας το δίκαιο. Ως Κούλλης, προκρίνεις το συναίσθημα ή αντιδράς όπως ο Ματθαίος;
«Ο Κούλλης Νικολάου, στην πραγματικότητα, έχει πολλά κοινά με τον ήρωα της σειράς, τον Ματθαίο, έχοντας όμως ως ειδοποιό διαφορά ότι τσαλακώνει την προσωπικότητα του, δεν έχει ταμπού, ούτε είναι τόσο συντηρητικός. Αλλά, ναι, η λογική νικά στο τέλος το συναίσθημα».

Ο Ματθαίος πληγώνει την Όλγα για να ζήσει με την Αναστασία και το παιδί τους;
«Αν κάποτε συμβεί αυτό, δεν θα συμβεί για να πληγώσει την Όλγα, αλλά για να ακολουθήσει την αλήθεια του».


Μετά από όλα όσα έχουν συμβεί ανάμεσα τους, ο Ματθαίος και η Αναστασία μπορούν να είναι μαζί;
«Αυτό θα το δείξει μόνο ο χρόνος. Μπορούμε να αναγνωρίσουμε ότι η δύναμη της αγάπης τους είναι τέτοια που θα επιβίωνε μέσα από όποιες Συμπληγάδες θα έβρισκαν στον δρόμο τους! Αυτή όμως είναι η άποψη μου, του ηθοποιού που ερμηνεύει τον ρόλο και του παραγωγού που χτίζει τη σειρά».


Για τον Ματθαίο η οικογένεια είναι το παν. Ισχύει το ίδιο και για εσάς;
«Ναι, αυτό ισχύει και για μένα. Η οικογένεια μου, η γυναίκα μου και τα δύο παιδιά μου είναι η αρχή και το τέλος μου».


Ο Αχιλλέας με τον Ματθαίο φτιάχνουν τις σχέσεις τους και η οικογένεια είναι και πάλι ενωμένη. Κρατά πολύ αυτή η ηρεμία;
«Η οικογένεια των Ματθαίων είναι δεμένη. Είναι πρότυπο ελληνικής οικογένειας. Στα προσεχώς επεισόδια, η οικογένεια θα περάσει φουρτούνα πολλών Μποφόρ! Επίσης, επειδή ο Ματθαίος δεν αποδέχεται εύκολα τη διάλυση τον νόμιμων σχέσεων των αδερφών του, ο Νεκτάριος και η Αντιγόνη θα τον βρουν μπροστά τους, εξαιτίας της παράνομης σχέσης τους».


Πηγή: Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved