Ναταλία Γερμανού: «Ελεύθερη κάνω τελικά καλύτερες εκπομπές»
Media

Ναταλία Γερμανού: «Ελεύθερη κάνω τελικά καλύτερες εκπομπές»

Η Ναταλία Γερμανού σε συνέντευξή της μίλησε για την εκπομπή της στο «Ε» και πώς νιώθει σε ένα μικρό κανάλι.

Ας πάμε στα επαγγελματικά. Είσαι ικανοποιημένη από την εκπομπή στο Ε;

«Κάθε γύρισμα που τελειώνει, συνοψίζεται στη φράση "όλο και καλύτερα"». Μου άρεσε από την πρώτη στιγμή το concept που πρότεινε το κανάλι, θεωρώντας όμως παράλληλα πως θα ήταν δύσκολο στην υλοποίηση».


Πολλοί καλλιτέχνες το εκλαμβάνουν όμως σαν ένα είδος «επαγγελματικού μνημόσυνου», εφόσον είναι χρόνια ανενεργοί ή έχουν αποσυρθεί τελείως.
«Οι περισσότεροι όμως από αυτούς έφυγαν από τα φώτα της δημοσιότητας με δική τους απόφαση. Γι' αυτό και ο τίτλος της εκπομπής είναι "Μη χανόμαστε". Με την έννοια του "μας έλειψες, έλα να τα ξαναπούμε". Τις έχω απολαύσει αυτές τις συνεντεύξεις, πολλοί καλεσμένοι με συγκίνησαν και με γοήτευσαν».

Λένε όμως ότι παίζεις με τη «φωτιά» από άποψη τηλεθέασης
Το τηλεοπτικό κοινό έχει βαρεθεί πια να βλέπει τα ίδια πρόσωπα από το ένα κανάλι στο άλλο, από τον ένα καναπέ στον άλλο. Στην εκπομπή που είχα καλεσμένο τον Ηλία Κλωναρίδη και τραγούδησε τον "Αυγερινό", δέχτηκα πολλά θετικά σχόλια στο twitter. Κακά τα ψέματα, όταν είσαι σε ένα κανάλι και πιο ζεστό, δεν έχεις το άγχος με τα νούμερα, δεν έχεις το "έκανα 26%, έπεσα στο 19%". Χαλάρωσα, άφησα τον εαυτό μου πιο ελεύθερο. Ελεύθερη κάνω τελικά καλύτερες εκπομπές».


Δεν αισθανόσουν ελεύθερη ή ασφαλής στα μεγάλα κανάλια;
«Πέρυσι, για παράδειγμα, στον ΑΝΤΙ είχα μεγάλο άγχος, γιατί όλοι είχαν την προσδοκία από εμένα να κάνω την ιντριγκαδόρικη ερώτηση στον καλεσμένο μου».

Γιατί τώρα αισθάνεσαι πιο χαλαρή;
«Κανένας δεν με περιμένει με το πιστόλι στον κρόταφο, κανένας δεν μου λέει: "στρίμωξε τους". Ποιος άλλωστε περιμένει να στριμώξω την Ελένη Ερήμου και τον Άγγελο Αντωνόπουλο;».

Ο ΑΝΤ1 δηλαδή απαιτούσε να «στριμώχνεις» τους καλεσμένους σου;
«Όχι το κανάλι. Οι ανάγκες του concept της εκπομπής. Δεν ήρθε ποτέ ο Γιάννης Λάτσιος να μου πει: "πάλι δεν έκανες τη δύσκολη ερώτηση"».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved