Λεωνίδας Καλφαγιάννης: «Ελπίζω να ρίξω φως σε αυτό το σκοτεινό και παράξενο χωριό»
Media

Λεωνίδας Καλφαγιάννης: «Ελπίζω να ρίξω φως σε αυτό το σκοτεινό και παράξενο χωριό»

Ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης μίλησε για τις εξελίξεις της σειράς «Κάτω Παρτάλι».

Θα καταφέρει φέτος ο Θανάσης να λύσει το μυστήριο με το «Κάτω Παρτάλι»;
«Να σου πω την αλήθεια, δεν έχω καταλάβει ακόμα. Αν και γυρίζουμε αυτή τη στιγμή το 10ο επεισόδιο του 2ου κύκλου, δεν έχει ακόμα διαφανεί η λύση του μυστηρίου. Ελπίζω όμως στο τέλος να είμαι εγώ αυτός που θα ρίξει φως σε αυτό το σκοτεινό και παράξενο χωριό».


Τα πρώτα γυρίσματα του 2ου κύκλου της σειράς πραγματοποιήθηκαν στη Σίφνο. Πώς ήταν οι συνθήκες εκεί; Θυμάσαι να έγινε κάποιο ευτράπελο ανάμεσα σας;
«Οι συνθήκες ήταν οι καλύτερες, αφού και μόνο η αίσθηση της θάλασσας σε συνδυασμό με την άψογη φιλοξενία και το καλό κλίμα που έχουμε μεταξύ μας έκανε τις μέρες εκείνες ξεχωριστές. Αυτό που συνέβη στο νησί και θα το θυμόμαστε σίγουρα είναι όταν ένα βράδυ χτύπησε το πόδι της η Βίκυ Σταυροπούλου και το πρωί που ξυπνήσαμε την είδαμε να φοράει γύψο. Δεν ήταν ευτράπελο, ωστόσο είναι κάτι που κρατάμε από εκεί, γιατί ακόμα και έτσι η Βίκυ δεν έχασε ούτε μία στιγμή το χαμόγελο και τη γλυκύτητα της».
Πώς θα εξελιχθεί η σχέση του Θανάση με τη Βίβιαν στον 2ο κύκλο της σειράς;
«Θα το δούμε όλοι μαζί στις οθόνες μας. Όχι, ότι ξέρω -αφού όλοι είμαστε στα σκοτάδια για την κατάληξη του όλου δράματος-, αλλά έχει μεγαλύτερο ενδιαφέρον να το δούμε παρά να το πούμε».
Πηγή: Mytv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved