«Έφυγε» από τη ζωή η δημοσιογράφος Κατερίνα Γκίκα
Media

«Έφυγε» από τη ζωή η δημοσιογράφος Κατερίνα Γκίκα

Την τελευταία της πνοή άφησε σε ηλικία 44 χρονών σε νοσοκομείο της Αθήνας η κοινοβουλευτική συντάκτης του τηλεοπτικού σταθμού star, Κατερίνα Γκίκα.

Η δημοσιογράφος έδινε την δική της μάχη από το 2004 μιας και ήταν «χτυπημένη» από τον καρκίνο. Η κατάσταση της υγείας της επιδεινώθηκε τις τελευταίες εβδομάδες και νοσηλευόταν σε νοσοκομείο της Αθήνας, δυστυχώς σήμερα το πρωί η Κατερίνα Γκίκα κατέληξε.

Η δημοσιογράφος γεννήθηκε στην Ηγουμενίτσα Θεσπρωτίας, το 1970. Από το 1987 ζούσε και εργαζόταν στην Αθήνα. Τα πρώτα δημοσιογραφικά βήματα τα έκανε στον ραδιοφωνικό σταθμό TOP FM. Από το 1996 κάλυπτε το κοινοβουλευτικό ρεπορτάζ και ήταν μέλος της ΕΣΗΕΑ.

Ηταν μέτοχος και ιδρυτικό μέλος του protagon και του bostanistas.

Το protagon αναφέρει χαρακτηριστικά: "Η Κατερίνα θα ήθελε να σας πούμε για το χαμόγελο της, που είχε, σε ένα κομμάτι του, πίκρα για τη σκληρή μοίρα. Η ίδια θα σας έλεγε πώς, εκτός από τη δημοσιογραφία, αγάπησε πολύ και το θέατρο. Άφηνε τον πόνο της στο κρεβάτι και έτρεχε να ανέβει στη σκηνή, συμμετέχοντας σε ερασιτεχνικά σχήματα. Της άρεσε η μαγειρική. Έγραφε και μας έδινε συνταγές. Ήθελε να μοιράζεται. Τα πάντα. Πληροφορίες, ρεπορτάζ, φαγητά, αγκαλιές, χαμόγελα, λόγια γλυκά. Ήταν ένας χαρούμενος, υπέροχος άνθρωπος. Και η μνήμη της θα είναι πάντα εδώ, μαζί μας.

Η 1η Απριλίου 2010 ήταν Μεγάλη Πέμπτη. Και η Κατερίνα Γκίκα έγραψε στο protagon.
«Θα πάω σήμερα στην εκκλησιά. Θα πάω να μοιραστώ τα πάθη μου, θα πάω να θρηνήσω. Mπροστά στον εαυτό μου θα σταθώ και θα ανάψω ένα κεράκι. Για όλα όσα έχασα, για όλα όσα έχω ελπίδα να αποκτήσω. Θα κρυφτώ στις ήσυχες γωνίες του ναού, μόνη θα είμαι και με πολλούς. Θα δακρύζω χωρίς να ντρέπομαι. Kαι θα ξέρω μέσα μου βαθειά ότι δεν με κυνηγάνε οι δαιμόνοι που με απειλούσαν όταν ήμουνα μικρή.
Kαι θα ανάψω κι ένα κεράκι για τους ξένους.»".

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά της. Καλό ταξίδι Κατερίνα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved