«Δικαίωση»: Συγκλονιστικές οι εξελίξεις- Δείτε τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια
Media

«Δικαίωση»: Συγκλονιστικές οι εξελίξεις- Δείτε τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια

Η σειρά «Δικαίωση» έχει κερδίσει τους τηλεθεατές και κάθε βράδυ βρίσκονται καθηλωμένοι μπροστά από την τηλεόρασή τους. Οι εξελίξεις της εβδομάδας που έρχεται είναι πολλές.

Η έρευνα στο καράβι του Ανδρέου λήγει άδοξα, καθώς το εμπόρευμα είναι κρυμμένο σε σημείο που κανείς δεν θα μπορούσε να το φανταστεί. Ο Χρηστίδης διασύρεται για μια ακόμη φορά και ο Ανδρέου το απολαμβάνει, ενώ φροντίζει να καλύψουν το γεγονός οι δημοσιογράφοι. Η Έλλη ανανεώνει τη γκαρνταρόμπα της Βάλιας και οι δύο γυναίκες έρχονται κοντά για πρώτη φορά. Η Κλαίρη πιέζει τον Χρήστο να δεχτεί την πολιτική θέση που του προσφέρεται κι εκείνος προσπαθεί να συμμεριστεί τον ενθουσιασμό της. Ο Γιώργος υποψιάζεται ότι ο Μιχάλης επιτέθηκε στη Λία και τον πιέζει να του πει την αλήθεια. Από την άλλη, η Λία έχει κλειστεί στο δωμάτιό της και η Ερμιόνη ανησυχεί για εκείνη. Ο Κλέωνας πέφτει στην παγίδα του Θησέα. Η Κλαίρη γυρίζει σπίτι με το μωρό κι εκμεταλλεύεται την όμορφη ατμόσφαιρα για να πείσει τον Χρήστο να πολιτευτεί. Η Ελένη και η Μυρτώ συνεργάζονται για να ξεκλειδώσουν τη Ρέα και να πει την αλήθεια σχετικά με τον φόνο του Τάσου. Η Λία μιλάει στον Χρήστο για την επίθεση του Μιχάλη, αλλά του ζητάει να μην επέμβει. Ο Χρηστίδης, μετά το φιάσκο της επιχείρησης, αναθέτει στον Μάριο την προστασία του Ντίνου. Ο Σάκης όμως, που έχει τις πληροφορίες του για τον Μάριο, αποφασίζει να κάνει μια παρακινδυνευμένη κίνηση.

Η Ανθή προβληματίζεται με τις συμπτώσεις που κυκλώνουν την Έλλη κι αρχίζει να αμφιβάλλει ξανά για την ταυτότητά της. Ο Ανδρέου κάνει μια κοινωνική εμφάνιση με τη Νατάσσα, όμως εκείνη πίνει και τον ρεζιλεύει. Η Νατάσσα, πιωμένη, γυρίζει στην έπαυλη και προκαλεί ερωτικά τον Ασίμ, όμως γεύεται για μια ακόμη φορά την απόρριψη. Ο Θησέας παραδίδει την λάθος έκθεση στον Κλέωνα, που ετοιμάζεται να πέσει στην παγίδα του, ενώ παράλληλα ειδοποιεί τον Περιφερειάρχη. Μόλις η Βάλια μαθαίνει ότι η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Κοτζιά, αρνείται να συμμετάσχει και ζητάει από την Έλλη να την ακυρώσει. Οι παραξενιές της Κλαίρης αρχίζουν να προβληματίζουν την Ερμιόνη, ενώ η Λία συγκρούεται ακόμη μια φορά μαζί της. Ο Σάκης προτείνει στον Ανδρέου να πλευρίσουν τον Μάριο και μέσω αυτού να μαθαίνουν τις κινήσεις του Χρηστίδη. Ο ψυχολογικός πόλεμος που κάνει η Μυρτώ στη Ρέα πιάνει τόπο και η Ρέα λυγίζει. Η Μυρτώ υποψιάζεται ότι η Ρέα είναι έγκυος. Ο Χρήστος αποφασίζει να δεχτεί την πρόταση του Θησέα και παράλληλα μαθαίνει ότι στην παράταξη συμμετέχει και η Μυρτώ. Ο Γιώργος απειλεί τον Μιχάλη να κρατηθεί μακριά απ' τη Λία. Το κλίμα στην πλατεία Κοτζιά παρασύρει την Έλλη που θυμάται τον Νικηφόρο και χάνει τον αυτοέλεγχό της. Για κακή της τύχη, η Ανθή παρακολουθεί.

Η Μυρτώ τα βάζει με τον Θησέα που της έκρυψε τη συμμετοχή του Χρήστου στην παράταξη. Ο Χρήστος ετοιμάζεται να παραιτηθεί, αλλά η Μυρτώ τον σταματάει. Αποφασίζει να παραιτηθεί εκείνη. Η Έλλη παριστάνει ότι έπαθε κρίση πανικού για ν' αποφύγει τις ερωτήσεις της Ανθής σχετικά με την κατάστασή της. Η Ανθή όμως δεν πείθεται από τις δικαιολογίες της και βρίσκει όλες αυτές τις συμπτώσεις ύποπτες. Ο Λευτέρης και η Κλαίρη πετάνε τις μάσκες και συμμαχούν αλλά ο Λευτέρης συνειδητοποιεί ότι η Κλαίρη δεν είναι μια γυναίκα του χεριού του. Η Νεφέλη μαθαίνει για τη συνεργασία της Έλλης με τη Βάλια και με σκληρό τρόπο τής ανακοινώνει ότι δεν θα της ξανακάνει μάθημα. Η εκδήλωση στέφεται με επιτυχία και η Βάλια για πρώτη φορά επιβραβεύει την Έλλη. Ο Ανδρέου συναντάει τον Μάριο και του ζητάει να του δίνει αναφορά για όλες τις κινήσεις του Χρηστίδη. Παράλληλα, του ζητάει να βγάλει τον Ντίνο από τη μέση. Ο Γιώργος προσεγγίζει τη Λία και προσπαθεί να την κερδίσει. Η Ανθή αποκαλύπτει στην Έλλη ότι η Νεφέλη και η Βάλια είναι εχθροί από παλιά και την προειδοποιεί να κρατηθεί μακριά από τη Βάλια, για το καλό της.
Ο Κλέωνας μαθαίνει για το σχέδιο του Θησέα κι αποφασίζει να τον ξεμπροστιάσει. Η Ελένη αποφασίζει να κάνει αίτηση για τη θέση του ψυχιάτρου στο Αστυνομικό τμήμα του Χρηστίδη, κρύβοντάς το από τον ίδιο. Ο Χρήστος επισκέπτεται τη Μυρτώ στο γραφείο της και της εξηγεί πως αποχωρεί από την παράταξη για να επιστρέψει εκείνη, που ήταν και ιδρυτικό μέλος. Εκείνη αντιδρά έντονα αλλά τελικά βρίσκουν μια μέση λύση κι αποφασίζουν να συνεργαστούν. Η Νατάσσα κυκλοφορεί μεθυσμένη μέσα στην έπαυλη του Ανδρέου και ο Ασίμ προσπαθεί να την συνεφέρει με κάθε τρόπο. Για πρώτη φορά οι άμυνές του πέφτουν και δείχνει το ενδιαφέρον του προς εκείνη. Ο Μάριος πουλάει τον Ντίνο στους μπράβους του Ανδρέου. Η Ανθή μοιράζεται την ανησυχία της με τη Βάλια και της λέει για την υποψία της: η Έλλη μπορεί να 'ναι η κόρη της. Η Βάλια, ανήσυχη, αποφασίζει να την παγιδεύσει κάνοντας ένα τεστ DNA εν αγνοία της. Η Μυρτώ ανακοινώνει στον Θησέα πως θα μείνει στην παράταξη μαζί με τον Χρήστο. Η Έλλη αναλαμβάνει να οργανώσει τα εγκαίνια του πολιτικού γραφείου της Μυρτώς και οι δύο κοπέλες έρχονται κοντά. Η Ερμιόνη αποφασίζει να ψάξει τι συμβαίνει με τη Λία. Η Μυρτώ μαθαίνει ότι η Ρέα είναι έγκυος και την πιέζει να της πει την αλήθεια και ν' αποφύγει τη φυλάκιση. Η Βάλια στήνει παγίδα στην Έλλη προκειμένου να μάθει αν είναι η κόρη της.
Η Βάλια προχωράει με το τεστ DNA χωρίς να ξέρει ότι η Έλλη έχει αλλάξει το καλαμάκι. Από την άλλη και η Έλλη αγωνιά για το αποτέλεσμα, καθώς δεν ξέρει αν πέτυχε η αλλαγή των δειγμάτων. Ο Χρήστος ανακοινώνει στην οικογένεια τη συμμετοχή του στην παράταξη του Θησέα, ενώ ο Κλέωνας αποκαλύπτει στον Περιφερειάρχη ότι ο Θησέας τού έστησε παγίδα. Ο Ασίμ βλέπει μελανιές στο σώμα της Νατάσσας κι ενδιαφέρεται να μάθει τι συνέβη, όμως γρήγορα η κουβέντα ξεφεύγει και καταλήγουν να μαλώνουν. Ο Ανδρέου ζητάει εξηγήσεις για την ένταση, ο Ασίμ καλύπτει τη Νατάσσα, όμως δεν αρκεί. Η Νατάσσα θα υποστεί για μια ακόμα φορά τις συνέπειες. Η Ρέα αποφασίζει να πει την αλήθεια για τον φόνο του Τάσου, όμως ο Μάριος την πείθει να μην πει κουβέντα στον Χρηστίδη. Την ίδια ώρα ο Χρηστίδης ανακαλύπτει το πτώμα του Ντίνου. Η Βάλια πιέζει την Έλλη να διαλέξει το επόμενο θεατρικό έργο που θ' ανεβάσουν και η Έλλη τής ζητάει να της φέρεται με σεβασμό γιατί πια την έχει ανάγκη, γεγονός που κάνει έξαλλη τη Βάλια. Ο Χρήστος, η Μυρτώ και ο Θησέας συναντιούνται για να καταστρώσουν σχέδιο αντιμετώπισης του Κλέωνα. Ο Χρήστος και η Μυρτώ δεν θ' αργήσουν να συγκρουστούν. Ο Ανδρέου, με τη βοήθεια του Μάριου, βρίσκει τρόπο να κλείσει το στόμα της Ρέας.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved