Ποια ηθοποιός κάνει ποδαρικό στη «Δέκατη εντολή»;
Media

Ποια ηθοποιός κάνει ποδαρικό στη «Δέκατη εντολή»;

Η «10η εντολή» ανήκει στις σειρές που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στη μικρή οθόνη, γι' αυτό και είναι τηλεοπτικό γεγονός ότι «επιστρέφει» δυναμικά με καινούργιες ιστορίες που υπόσχονται να... κόψουν την ανάσα.

Ο Πάνος Κοκκινόπουλος δουλεύει εδώ και πολύ καιρό τα νέα επεισόδια που θα προβληθούν στον Αlpha και έχει καταλήξει με ποιο από αυτά θα κάνει πρεμιέρα. Λέγεται «Σιωπή» και φέρει τη δική του υπογραφή στο σενάριο, εκτός από τη σκηνοθεσία. Πρωταγωνίστριές του είναι η «μούσα» του Καρυοφυλλιά Καραμπέτη, που έχει εντυπωσιάσει σε παλιότερα επεισόδια της εν λόγω σειράς και η Λένα Παπαληγούρα. «Δεν θα μπορούσα να μην αποδεχτώ και δη με μεγάλη χαρά πρόταση που έρχεται από τον Πάνο, με τον οποίο έχουμε συνεργαστεί εξαιρετικά στο παρελθόν... Αγαπώ τη δουλειά του, το ταλέντο του και φυσικά τη "10η εντολή", στην οποία κάναμε μαζί ξεχωριστές ιστορίες!», λέει στην εφημερίδα Real.
Σε αυτό το επεισόδιο θα τη δούμε να υποδύεται τη Θεώνη, «μια ιδιαίτερα σκληρή γυναίκα που εκμεταλλεύεται την κωφάλαλη Μαρία (στον ρόλο η χαρισματική Λένα Παπαληγούρα) και άλλα τρία ανήλικα κορίτσια, τα οποία είναι μετανάστριες, θύματα του τράφικινγκ και του παράνομου δουλεμπορίου και ζουν φυλακισμένες στο πορνείο της... Όταν εξαιτίας της υπερβολικής βίας ενός πελάτη, ένα κορίτσι από αυτά χάνει τη ζωή του, η Μαρία δεν αντέχει άλλο κι αποφασίζει να εκδικηθεί. Με όπλο τη σιωπή και τη γενναία ψυχή της παλεύει να ξεφύγει από το αδιέξοδο της. Προκειμένου όμως να σωθεί οδηγείταi πράγματα εκεί όπου πια δεν υπάρχει επιστροφή. Είναι μία συνταρακτική ιστορία, πολύ σκληρή και δυστυχώς εφιαλτικά αληθινή...».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved