Νάστια Βραχάτη: «Στα "Κλεμμένα όνειρα"' είχα περάσει λίγο δύσκολα»
Media

Νάστια Βραχάτη: «Στα "Κλεμμένα όνειρα"' είχα περάσει λίγο δύσκολα»

Ο τηλεοπτικός φακός, φαίνεται ότι γοητεύτηκε από τα ξανθά της μαλλιά και το λαμπερό της πρόσωπο και η Νάστια Βραχάτη κατάφερε να ξεχωρίσει ανάμεσα σε 1000 ηθοποιούς που διεκδικούσαν μια θέση στα «Κλεμμένα Όνειρα».

«Πέρασα από μια τεράστια οντισιόν και τελικά πήρα τον ρόλο της κολλητής της Αθηνάς Οικονομάκου. Για να πω την αλήθεια, στα "Κλεμμένα όνειρα"' είχα περάσει λίγο δύσκολα. Οι ρυθμοί ήταν τόσο γρήγοροι και εγώ δεν ήξερα πώς δουλεύουν. Δεν ήξερα πού να σταθώ, πού είναι το φως, η κάμερα. Είχα χαθεί!» τόνισε στο Πρώτο Θέμα.
Γυρνώντας πίσω, στα πρώτα της χρόνια στην Αθήνα, στέκεται στον δάσκαλο της στη δραματική σχολή, Θοδωρή Αθερίδη. «Για μένα ήταν μια πατρική φιγούρα ο Θοδωρής. Βέβαια αργότερα γίναμε φίλοι, αλλά στην αρχή τον έβλεπα σαν πατέρας. Με βοήθησε πάρα πολύ. Είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Μπορεί κάποιες φορές να φαίνεται στον κόσμο του, αλλά είναι φοβερά συγκροτημένος. Θα έκανε και το αστείο του, αλλά όσα μας έλεγε ήταν πολύ εύστοχα. Θυμάμαι που μας έλεγε ότι το επάγγελμα του ηθοποιού είναι χαρά».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved