Κώστας Αποστολάκης: «Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ‘θα φάω ξύλο’»
Media

Κώστας Αποστολάκης: «Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν ‘θα φάω ξύλο’»

Για τον ρόλο του στην σειρά «Εθνική Ελλάδος», πώς του φαίνεται ο ήρωας του αλλά και αν έχει κοινά στοιχεία με τον «Θόδωρο», μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Κώστας Αποστολάκης.


Πώς αντέδρασες διαβάζοντας το πρώτο σενάριο της «Εθνικής Ελλάδος»; Πώς σου φάνηκε ο ήρωας σου; «Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα ήταν «θα φάω ξύλο», αλλά ο Γιώργος με είχε προειδοποιήσει για το ποιόν του Θόδωρου και έτσι μου ήρθε λίγο πιο φυσικά όταν διάβασα το σενάριο».


Θεωρείς ότι ο Θόδωρος έχει πολλά κοινά χαρακτηριστικά με τον σύγχρονο Έλληνα; «Στην Ελλάδα του σήμερα ο Θόδωρος είναι, δυστυχώς, ένα πολύ αναγνωρίσιμο πρόσωπο. Είναι ο άνθρωπος που εξωτερικά έχει τη γυναίκα του, τα παιδιά του, τη δουλειά του, θεωρείς ότι όλα πάνε καλά στη ζωή του και ότι τα έχει καλά με τον εαυτό του, αλλά, όταν εστιάσεις στο εσωτερικό της οικογένειας του, θα δεις ότι πρόκειται για έναν αυταρχικό άνθρωπο. Για τον Θόδωρο λέω ότι «έχει γεννηθεί για να εμποδίζει».


Δεδομένου ότι πρόκειται για έναν ρόλο ιδιαίτερα ακραίο, σκέφτηκες πολύ για να πεις το «ναι»; «Το σκέφτηκα πάρα πολύ. Ωστόσο αποφάσισα τελικά να δεχτώ, καθώς δεν είναι από τους χαρακτήρες που συναντάς συχνά στην τηλεόραση ή στο θέατρο. Είναι πολύ δυνατός χαρακτήρας», λέει στο περιοδικό Tv zapping.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved