Μπρούσκο: Το μυστικό αποκαλύπτεται και ο γάμος…
Media

Μπρούσκο: Το μυστικό αποκαλύπτεται και ο γάμος…

Πολλές οι ανατροπές στο Μπρούσκο.

Η παραδοχή της Αναστασίας ότι το παιδί είναι του Ματθαίου επιβεβαιώνει τις όποιες υποψίες είχε για το θέμα η Όλγα. Όλα αυτά γίνονται παραμονές του γάμου της με τον Ματθαίο, ο οποίος αγνοεί για το ταξίδι-αστραπή στα Χανιά. Η Όλγα είναι έτοιμη να επιστρέψει στην Κύπρο αποφασισμένη να μιλήσει στον Ματθαίο, να του πει την αλήθεια και να τον αφήσει να αποφασίσει αν θέλει ακόμη να την παντρευτεί.
Την ίδια ώρα, ο Νεκτάριος είναι αποφασισμένος να συνεχίσει να βλέπει την Αντιγόνη και βρίσκοντας μια δικαιολογία εμφανίζεται στα Χανιά για να είναι μαζί της και να την πείσει να μη φύγει ξανά στο εξωτερικό. Γύρω στο τέλος της φετινής σεζόν θα μάθουμε αν ο Νεκτάριος θα πάρει την απόφαση να διαλύσει την οικογένειά του με τη Δήμητρα και να ζήσει τον ερωτά του με την Αντιγόνη. Από την άλλη, ο Αχιλλέας προτείνει στον Ματθαίο να επεκτείνουν τις δουλειές τους και στην Ελλάδα, πρότρεποντάς τον να αγοράσουν αμπέλια και οινοποιείο στην Αττική.
Η πρόταση αυτή δείχνει να ενδιαφέρει τον Ματθαίο και χαίρεται που ο αδελφός του μπήκε ξανά στο κλίμα της δουλειάς. Όμως, ο Αχιλλέας έχει ξεκινήσει να έχει κάποιες κρίσεις πανικού αλλά όταν αποφασίζει να συμβουλευτεί ψυχολόγο, συνειδητοποιεί πως δεν μπορεί να ανοιχτεί και να του μίλησες για το πρόβλημα του. Και δηλώνει πως η ψυχανάλυση δεν του ταιριάζει και θα βρει άλλο τρόπο να λύσει το θέμα.
Η Όλγα θυμώνει με τον Σήφη ο οποίος την είχε βεβαιώσει πως το παιδί δεν είναι του Ματθαίου. Ο Σήφης ο οποίος θεωρεί ότι θα είναι λάθος να επιστρέψει η Αναστασία στον Ματθαίο, επιμένει ότι το παιδί δεν είναι του Ματθαίου και πείθει ξανά την Όλγα ότι η Αναστασία είπε ψέματα. Και δικαιολογεί την αδελφή της λέγοντας ότι επέλεξε τη λύση αυτή για να σταματήσει το γάμο έστω και την τελευταία στιγμή.
Οπότε η Όλγα πείθεται να προχωρήσει στο γάμο με τον Ματθαίο, χωρίς να του πει όσα έμαθε τόσο από την Αναστασία όσο και από τον Σήφη. Όμως η αλήθεια κάποια στιγμή θα αποκαλυφθεί και ο Ματθαίος θα νιώσει να χάνει το έδαφος κάτω από τα πόδια του. Μένει να δούμε ποιο θα είναι το πρόσωπο που θα κάνει τη μεγάλη αποκάλυψη και σε ποια χρονική στιγμή. Και βεβαίως ποια θα είναι η στάση της Αναστασίας απέναντι στον Ματθαίο, ο οποίος θα ζητήσει εξηγήσεις για τη σιωπή της.
Πηγή: Τηλεκοντρόλ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved