Τι μας ετοιμάζει η παρέα του «JoinUs» αυτό το Σαββατοκύριακο;
Media

Τι μας ετοιμάζει η παρέα του «JoinUs» αυτό το Σαββατοκύριακο;

Όλη η παρέα του «JoinUs», κάθε Σαββατοκύριακο με νέα επεισόδια στις 17.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, με πολλή όρεξη.

Σάββατο 28 Φεβρουαρίου
Στον καναπέ της Νάνσυς Ζαμπέτογλου κάθεται μια από τις πιο ταλαντούχες τραγουδίστριες της εποχής μας, η Ελεονόρα Ζουγανέλη, η οποία μιλάει για την εποχή που είχε παραπάνω κιλά, για την οικογένειά της και το καινούριο της εγχείρημα στο θέατρο. Ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος κουβεντιάζει με τον Χρήστο Θηβαίο που εξηγεί πώς είναι σε μεγαλώνεις ένα ζευγάρι όταν οι γονείς σου λείπουν για δουλειές. Ο Γιάννης Αποστολάκης μαγειρεύει πεντανόστιμες πατάτες φούρνου με σαλάμι και μπρόκολο και μια ομελέτα με τορτίγια, ενώ η Εμμανουέλα Κόκκαλη φτιάχνει φλογέρες με τυρί κρέμα και λαχανικά. Ο γκουρού του μακιγιάζ, Φρέντυ Καλομπράτσος, δείχνει πως θα κάνουμε φυσικό lifting στο βλέμμα μας, βάφοντας μόνο τα φρύδια μας, κάνουμε γυμναστική για τέλειους γλουτούς, μαθαίνουμε να συνδυάζουμε τα ριγέ με τα καρό, πηγαίνουμε θέατρο στον «Θείο Βάνια» του Άντον Τσέχωφ, η Μαρία Χολέβα μας λέει τι πρέπει να τρώει το μωρό μας αμέσως μετά το μητρικό γάλα, καίμε θερμίδες κάνοντας δουλειές του σπιτιού και για το τέλος, συναντάμε την Χριστίνα Παππά που προσπαθεί να φτιάξει σούσι.

Κυριακή 1 Μαρτίου
Το αιώνιο κορίτσι των λουλουδιών, η Μαριάννα Τόλη, κάθεται στον καναπέ της Νάνσυς Ζαμπέτογλου, ενώ ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος κουβεντιάζει με τον σταρ της πλαστικής χειρουργικής, Αντρέα Φουστάνο.
Ο Γιάννης Αποστολάκης μαγειρεύει μια υπέροχη σαλάτα με κουτσομούρες και λαχταριστά pancakes με κρέμα σοκολάτας. Κάνουμε σωστή νηστεία και αποτοξίνωση μέσα στη Σαρακοστή και η Υπατία Παπασταμάτη ετοιμάζει ένα συγκλονιστικό ριζότο με αχλάδι και γκοργκοντζόλα.
Φτιάχνουμε ροκ στυλ με το δερμάτινο jacket και μαθαίνουμε όλα τα μυστικά του ρομαντικού στυλ. ανακαλύπτουμε όλα τα μυστικά της κηπουρικής για αρχάριους, ζούμε από κοντά τη ζωή μιας food blogger, κάνουμε σωστή ανακύκλωση στο σπίτι και η Βάλια Νούσια συναντάει ειδικούς που δίνουν συμβουλές για να μεγαλώσουμε παιδιά με αυτοπεποίθηση. Για το τέλος, παίζουμε μπάσκετ με το μοντέλο και ηθοποιό Νίκο Αναδιώτη.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved