Βασίλης Καλλίδης: «Χαίρομαι που υπάρχουν πολλές εκπομπές μαγειρικής!»
Media

Βασίλης Καλλίδης: «Χαίρομαι που υπάρχουν πολλές εκπομπές μαγειρικής!»

Ο αγαπημένος τηλεμάγειρας Βασίλης Καλλίδης δεν νιώθει ανταγωνιστικά απέναντι σε άλλες εκπομπές μαγειρικής αφού δηλώνει πως χαίρεται που υπάρχουν πολλές στην ελληνική τηλεόραση.

«Χαίρομαι που υπάρχουν πολλές εκπομπές μαγειρικής!» λέει στη real και συνεχίζει: «Μου αρέσουν όλες, από τις πιο «ελαφριές» μέχρι τις πιο ουσιαστικές. Υπάρχει αυτή η ευγενής άμιλλα που προσπαθείς να βελτιωθείς. Ο κόσμος μάς αγαπά γιατί ξεχνιέται και ταξιδεύει. Είναι πολλοί εκείνοι που δεν έχουν τη δυνατότητα να φύγουν. Βλέποντας τη «Νόστιμη γη» ή μια εκπομπή ενός συνάδελφου, ο κόσμος ξεχνιέται, κάνει τη βολτίτσα του νοερά και μαθαίνει και μια ωραία συνταγή. Ειδικά τη δική μας εκπομπή, τώρα, την αγαπάει για πολλούς λόγους. Πηγαίνουμε σε μέρη που είναι και λίγο άγνωστα. Ψάχνουμε και προσεγγίζουμε ωραίους ανθρώπους. Δεν μας ενδιαφέρουν μόνο τα φαγητά. Επίσης, φροντίζω να μαγειρεύω πάρα πολύ απλά. Είναι κανόνας απαράβατος για εμένα να μαγειρεύω απλά, με υλικά που μπορεί να βρει ο καθένας και στο τελευταίο μικρό μπακαλικάκι της Ελλάδας».

Ποιες θεωρείς «ελαφριές» εκπομπές;

«Υπάρχουν εκπομπές που εμβαθύνουν πολύ. Που μοιράζονται επαγγελματικά μυστικά με τον κόσμο. Αν και για εμένα είναι άχρηστο αυτό - δεν είναι χρήσιμο να μάθεις κάτι τόσο εξειδικευμένο σε μια νοικοκυρά. Και υπάρχουν εκπομπές πιο ανάλαφρες, που είναι και λίγο χιουμοριστικές. Είναι θέμα χιούμορ και όχι ουσίας. Αν μια εκπομπή είναι ουσιαστική, το κρίνει ο τηλεθεατής».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved