Τι θα δούμε στα «Ζόρικα Επαγγέλματα»;
Media

Τι θα δούμε στα «Ζόρικα Επαγγέλματα»;

Ο Σπύρος Σούλης έρχεται κάθε εβδομάδα, για να σας αποκαλύψει τα πιο ακραία, τολμηρά και ριψοκίνδυνα...

ζόρικα επαγγέλματα που είδατε ποτέ ή που θα μπορούσατε να έχετε φανταστεί!

Ποιοι άνθρωποι κρύβονται πίσω από αυτά; Πώς ζουν και πώς διαμορφώνεται η καθημερινότητά τους; Τα όρια και οι αντοχές δοκιμάζονται και ο κίνδυνος κάποιες φορές υπερβαίνει τη λογική!

Ο Σπύρος Σούλης γνωρίζει από κοντά εκείνους που τολμούν να ζουν στα άκρα, συνομιλεί και... «πιάνει» δουλειά μαζί τους, δοκιμάζοντας τις δικές του αντοχές στα πιο «Ζόρικα Επαγγέλματα»!

Στο δωδέκατο εντυπωσιακό επεισόδιο, o Σπύρος «εργάζεται» ως επιθεωρητής του στεγάστρου Καλατράβα. Πρόκειται για ένα από τα πιο επιβλητικά έργα μοντέρνας αρχιτεκτονικής στην Αθήνα. Το γνωστό στέγαστρο Καλατράβα του Ολυμπιακού Σταδίου. Κόστισε 130.000.000 ευρώ και όταν κατασκευάστηκε, υπήρξε παγκόσμιο σημείο αναφοράς, τόσο για αθλητικούς λόγους– λόγω των Ολυμπιακών αγώνων του 2004 – όσο και κατασκευαστικούς, αφού αποπερατώθηκε σε χρόνο ρεκόρ. Πώς γίνεται ο έλεγχος και η αποκατάσταση φυσιολογικών φθορών σε ένα τόσο μεγάλο και σπουδαίο έργο; Ποιοι είναι οι άνθρωποι που ανεβαίνουν κάθε εβδομάδα στα πολυκαρμπονικά πάνελ της στέγης και τα επιθεωρούν; Πόσο επικίνδυνο είναι αυτό, ειδικά όταν υπάρχουν ακραία καιρικά φαινόμενα; Ο Σπύρος όχι μόνο κουβεντιάζει με τους υπευθύνους επιθεωρητές του έργου, αλλά επισκευάζει και τους χαλασμένους προβολείς στη Στέγη του Ολυμπιακού Σταδίου της Αθήνας, την πιο κρύα μέρα του χειμώνα.

Απολαύστε τα πιο ζόρικα επαγγέλματα αυτή την Πέμπτη 26 Μαρτίου στις 22:15 στον ΑΝΤ1!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved