Κατερίνα Ζαρίφη: «Έχω ζήσει και τσαµπουκάδες και γραφεία να χορεύουν τα τασάκια»
Media

Κατερίνα Ζαρίφη: «Έχω ζήσει και τσαµπουκάδες και γραφεία να χορεύουν τα τασάκια»

Για την πιο όμορφη στιγμή της ημέρας της, για τις πραγματικές σχέσεις της με τους συνεργάτες της αλλά και για το πόσο πολύ αντιμετωπίζει με χιούμορ δύσκολες καταστάσεις της ζωής της, μιλάει η Κατερίνα Ζαρίφη.

Ποια είναι η πιο ωραία στιγµή της ηµέρας;

«Έχω πολλές ωραίες στιγµές και άλλες τόσες δύσκολες. Έτσι, όταν κάποιο απόγευµα τελειώνω από όλα τα σχιζοφρενικά της καθηµερινότητας και πετυχαίνω ηλιοβασίλεµα περιποιηµένο λέω «εδώ είµαστε» και το απολαµβάνω. Ο ουρανός είναι η προσωπική µου γιόγκα. Είναι κάτι απογεύµατα ευλογηµένα!»

∆ιατηρείς καλές σχέσεις µε παλιούς σου συνεργάτες;

«Η αλήθεια είναι ότι δεν µε λες και Ναόµι Κάµπελ στις συνεργασίες µου! Οι εντάσεις είναι παροδικές και µε κανέναν δεν έχω κόψει διπλωµατικές επαφές. Βέβαια έχω ζήσει και τσαµπουκάδες και διαφορετικές απόψεις και γραφεία να χορεύουν τα τασάκια, αλλά όλα σε παροδικό επίπεδο. Πάντα όταν περνάει ο χρόνος θυµάσαι µόνο τα θετικά. Και φυσικά κάνεις ξεσκαρτάρισµα για το ποιους θα ήθελες να ξανασυναντήσεις».

Είναι εύκολο ή δύσκολο να αντιµετωπίζεις τα πάντα µε χιούµορ;

«Κοιτά, αν ρυθµίζεις µε κουµπί τη διάθεσή σου γιατί έτσι «πρέπει», την πάτησες. ∆εν βγαίνει έτσι η καθηµερινότητα, µάνα µου! Σίγουρα η κάθε ηµέρα είναι διαφορετική, αφού ένας άνθρωπος µόνιµα χαρούµενος µάλλον κάτι καλό καπνίζει. Εγώ έχω µπόλικες ηµέρες µαύρου. Αλλά ακόµα και αυτό προσπαθώ να το χιουµορίζω. Η ζωή είναι µια πλάκα! Και κάπως έτσι βλέπω και τις µαύρες µου».

Πηγή: Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved