Εικόνες εγκατάλειψης και θλίψης στο Alter
Media

Εικόνες εγκατάλειψης και θλίψης στο Alter

Πάνε ήδη σχεδόν δυο χρόνια από τότε που το Alter έκλεισε, το κτίριο εγκαταλείφθηκε και οι εργαζόμενοί του έμειναν στον δρόμο, ενώ τα... χρέη του σταθμού είχαν εκτοξευθεί στα ύψη.

Σήμερα, τόσο καιρό έπειτα από την οριστική εγκατάλειψη, το κτίριο στο Περιστέρι σήμερα παραμένει σκοτεινό και μίζερο. Μια εικόνα που προκαλεί θλίψη. Αν λοιπόν μια ματιά στην εξωτερική πλευρά του εγκαταλελειμμένου κτιρίου όπως είναι σήμερα προκαλεί στεναχώρια σε όσους εργάστηκαν εκεί, οι φωτογραφίες που δημοσίευσε το «Secret» από τους εσωτερικούς χώρους του, προκαλούν συναισθήματα που δεν περιγράφονται. Αρκεί να κάνει κάποιος μια βόλτα στην αίθουσα σύνταξης ή σε οποιοδήποτε άλλο σημείο του καναλιού (σκάλες, διάδρομο, γραφεία κ.τ.λ.).
Οι χώροι που άλλοτε ήταν γεμάτοι από κόσμο, ανοιχτές τηλεοράσεις, μόνιτορ, φωνές, χαρτιά, αλλά και πολύ άγχος για να είναι όλα έτοιμα ώστε να εκπέμψουν στην ώρα τους, παραμένουν όπως ήταν, αλλά δίχως ζωή. Το μόνο που υπάρχει πια είναι άψυχα αντικείμενα, σκόνη και το πέρασμα του χρόνου, που έχει αφήσει τόσο έντονη την παρουσία του ώστε ό,τι έχει απομείνει θυμίζει έντονα σκηνικό βγαλμένο από ταινία. Όλα έγιναν πολύ ξαφνικά, όπως φαίνεται από τα αντικείμενα που έχουν ξεμείνει μετά το σφράγισμα του καναλιού: Σακάκια, χαρτιά, ντοσιέδες, σκουπίδια και άχρηστα μικρά και μεγάλα έπιπλα βαραίνουν ακόμη περισσότερο την ατμόσφαιρα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved