Giuliana Rancic: Γι’ αυτό έχασα τόσα κιλά…
Media

Giuliana Rancic: Γι’ αυτό έχασα τόσα κιλά…

Η Giuliana Rancic είναι μια από τις πιο αδύνατες παρουσίες στην αμερικανική τηλεόραση, το ξέρει και πλέον ήρθε η στιγμή να αποκαλύψει το γιατί έχει χάσει τόσα πολλά κιλά.


Μετά και τις πρόσφατες εμφανίσεις της στις Χρυσές Σφαίρες και στα βραβεία Grammy τα σχόλια για τα κιλά της ήταν «σκληρά» και στα ξένα μέσα έγινε λόγος για ανορεξία της παρουσιάστριας.
«Κάποιοι έλεγαν «πιθανότατα ο καρκίνος επέστρεψε και με κατηγορούσαν για κάθε διατροφική διαταραχή. Σκέφτηκα «Θεέ μου, αν κάποιος πραγματικά πίστευε πως έχω διατροφική διαταραχή, αυτός είναι απαίσιος τρόπος για να το προσεγγίσει».
«Με πλήγωσε πολύ. Λυπάμαι που οι άνθρωποι πιστεύουν πως είμαι αηδιαστικά αδύνατη, όπως υποστηρίζουν, αλλά δεν υπάρχει τίποτα που μπορώ να κάνω. Είμαι τυχερή που η φαρμακευτική αγωγή που παίρνω έχει αποτέλεσμα στον καρκίνο. Όταν κοιτάζομαι στον καθρέφτη μου είναι δύσκολο. Είμαι πραγματικά αδύνατη. Θέλω να δείχνω σε φόρμα και όμορφη και σέξι, αλλά δεν μπορώ. Δεν θέλω το βάρος μου να αποσπά την προσοχή των ανθρώπων από αυτό που κάνω. Αλλά όταν φοράω κάτι χωρίς μανίκια και φαίνονται τα χέρια μου ή η πλάτη μου, συμβαίνει» «Αρνούμαι να λυγίσω. Έχω πολλά όμορφα πράγματα στη ζωή μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved