Δούκισσα Νομικού: «Όταν πρωτοδέχτηκα αρνητικά σχόλια, ταρακουνήθηκα»
Media

Δούκισσα Νομικού: «Όταν πρωτοδέχτηκα αρνητικά σχόλια, ταρακουνήθηκα»

Η Δούκισσα Νομικού σε συνέντευξή της μίλησε για τις αρνητικές κριτικές και πώς τις διαχειρίζεται;

Δέχεσαι τις κριτικές, θετικές ή αρνητικές, οι οποίες σχετίζονται με τη δουλειά σου, χωρίς να αντιδράς. Αυτό είναι φιλοσοφία ζωής ή στρατηγική;
«Όταν πρωτοδέχτηκα αρνητικά σχόλια, ταρακουνήθηκα. Δεν ήμουν συνηθισμένη. Έπειτα, συνειδητοποίησα πως έτσι ακριβώς παίζεται το παιχνίδι, δεν μπορείς ν' αρέσεις σε όλους και, φυσικά, δεν μπορείς να κάνεις ό,τι θέλουν οι άλλοι, διότι στο τέλος δε θα κάνεις αυτά που θέλεις εσύ. Αποφεύγω ν' απαντώ, γιατί δε βρίσκω ουσιαστικό λόγο να το κάνω. Το ίδιο τηρώ και στην προσωπική μου ζωή. Θα πρέπει να γίνει κάτι φοβερό ή που θα με πληγώσει βαθύτατα, για ν' απαντήσω. Μπορεί να απομακρυνθώ ή να απομακρύνω ανθρώπους από τη ζωή μου, χωρίς να εξηγήσω, καθώς θεωρώ ότι θα έπρεπε να είχαν καταλάβει. Αυτό είναι λάθος μου. Δε μιλάω. Θέλω να με καταλαβαίνουν οι άνθρωποι γύρω μου. Αν, όμως, ξεσπάσω θα τα πω όλα μαζί. Στην τηλεόραση, πάντως, δε μ' αρέσει, ειδικά αυτές τις εποχές, να βγαίνω και να λέω τον πόνο μου δημόσια ή να εδράζω τα παράπονά μου. Οι άνθρωποι της τηλεόρασης έχουν μια τάση να σχολιάζουν ο ένας τον άλλον και η τηλεόραση να σχολιάζει τον εαυτό της. Ζούμε σ' ένα μικρόκοσμο, που δεν είναι η πραγματική ζωή. Όταν τελειώνω τη δουλειά μου, πηγαίνω σπίτι μου χαλαρή, είμαι με τους φίλους μου, με ανθρώπους που μ' αγαπούν και αγαπάω, κάνουμε βόλτες. Προτιμώ την αισιοδοξία από τη μιζέρια».
Ο κόσμος, λοιπόν, της τηλεόρασης δεν είναι αγγελικά πλασμένος.
«Αυτό ήταν κάτι που μου έλεγε ο πατέρας μου, πριν ξεκινήσω να δουλεύω. Αλλά και πάλι, μ' αρέσει να ρίχνω χρυσόσκονη και να τα βλέπω όλα αθώα. Όχι γιατί ζω στο δικό μου ροζ συννεφάκι».

Πηγή: Hello

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved