Media

Η απαράδεκτη επίθεση της Παπαβασιλείου στην Καμπούρη

Gossip-tv Team

Απαράδεκτη ήταν η επίθεση της Έλενας Παπαβασιλείου στην Δέσποινα Καμπούρη αλλά και οι χαρακτηρισμοί.

Τα «αίματα ανάψανε» στην εκπομπή Γυναίκες με αφορμή τον σχολιασμό της συνέντευξης της Ραχήλ Μακρή στο You, αλλά και όλα όσα είπε εκείνη στο περιοδικό.
Αρχικά η συζήτηση ξεκίνησε σε... ήπιους τόνους, όμως η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει. Έλενα Παπαβασιλείου και Δέσποινα Καμπούρη αρχίσανε να λένε την γνώμη τους πάνω στο θέμα και κάποια στιγμή άρχισαν να διαφωνούν έντονα.
Η Δέσποινα Καμπούρη είπε στην συμπαρουσιάστριά της ότι είναι «χαοτική» και εκείνη... έγινε έξαλλη με αποτέλεσμα –παρότι η Δέσποινα δεν της είπε τίποτα άλλο παρά μόνο ότι δεν θέλει να συνεχιστεί όλο αυτό- εκείνη να της λέει εκφράσεις τύπου: «Πας καλά κοριτσάκι μου;» «Μιλάς εσύ, που έχεις τσακωθεί με όλη τη showbiz»...
Όπως; Γιατί η Δέσποινα Καμπούρη μέχρι στιγμής δεν έχει τσακωθεί με κανέναν. Ακόμα και τη διάθεση της Κατερίνας Στικούδη να τσακωθεί μαζί της την προσπέρασε. Μάλλον... υπερέβαλλε λίγο η Έλενα Παπαβασιλείου και η κατάσταση κακώς έφτασε σε αυτό το σημείο με δημόσιους χαρακτηρισμούς, οι οποίοι και είναι απαράδεκτοι να συμβαίνουν on air και ενώ ο άλλος δείχνει διάθεση να μην συνεχίσει την κουβέντα και δεν δείχνει διάθεση για καβγά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved