Τι λένε τα άστρα...  Για το Βασίλη Τοροσίδη
Astrology

Τι λένε τα άστρα... Για το Βασίλη Τοροσίδη

Ο διεθνής παίκτης του Ολυμπιακού που τον τελευταίο καιρό εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις και την εκτελεστική του ικανότητα γεννήθηκε στις 10/6/85 στην Ξάνθη. Δίδυμος με Άρη στον Καρκίνο (σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα) είναι ιδανικός στο να αμύνεται αλλά και να επιτίθεται από το ...πουθενά, όταν είναι εξοικειωμένος με την ομάδα και τον τρόπο παιχνιδιού της.Η ρέντα που έχει αυτήν την περίοδο οφείλεται κυρίως στη διέλευση του Δία από τη γενέθλια θέση του στον Υδροχόο, μια συνθήκη που πάντα συντελεί σε επιτυχίες. Παράλληλα η αντίθεση του Πλούτωνα με τον γενέθλιο Άρη έχει και αυτή τη σημασία της αφού αναπαράγει τα πλεονεκτήματα του γενέθλιου τριγώνου των δύο πλανητών (πρακτικά βοηθά στην εκμετάλλευση των αδύνατων σημείων του αντιπάλου). Βέβαια τα πράγματα δεν είναι τόσο ρόδινα όσο φαίνονται, εξ αιτίας του τετραγώνου Ήλιου-Κρόνου που θα «ακολουθεί» το διεθνή ποδοσφαιριστή μέχρι τα επόμενα γενέθλια του. Αγωνιστικά προβλήματα (τραυματισμοί κλπ) η ακόμη και μια ρήξη με την ομάδα του μπορεί να του δημιουργήσουν αρκετά προβλήματα. Η γενική εντύπωση που σχηματίζω είναι ότι κάτι θα τον πάει πίσω η δεν θα του επιτρέψει να κινηθεί όπως θα ήθελε. Γιάννης Ριζόπουλος

Ο διεθνής παίκτης του Ολυμπιακού που τον τελευταίο καιρό εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις και την εκτελεστική του ικανότητα γεννήθηκε στις 10/6/85 στην Ξάνθη. Δίδυμος με Άρη στον Καρκίνο (σε τρίγωνο με τον Πλούτωνα) είναι ιδανικός στο να αμύνεται αλλά και να επιτίθεται από το ...πουθενά, όταν είναι εξοικειωμένος με την ομάδα και τον τρόπο παιχνιδιού της.


Η ρέντα που έχει αυτήν την περίοδο οφείλεται κυρίως στη διέλευση του Δία από τη γενέθλια θέση του στον Υδροχόο, μια συνθήκη που πάντα συντελεί σε επιτυχίες. Παράλληλα η αντίθεση του Πλούτωνα με τον γενέθλιο Άρη έχει και αυτή τη σημασία της αφού αναπαράγει τα πλεονεκτήματα του γενέθλιου τριγώνου των δύο πλανητών (πρακτικά βοηθά στην εκμετάλλευση των αδύνατων σημείων του αντιπάλου).



Βέβαια τα πράγματα δεν είναι τόσο ρόδινα όσο φαίνονται, εξ αιτίας του τετραγώνου Ήλιου-Κρόνου που θα «ακολουθεί» το διεθνή ποδοσφαιριστή μέχρι τα επόμενα γενέθλια του. Αγωνιστικά προβλήματα (τραυματισμοί κλπ) η ακόμη και μια ρήξη με την ομάδα του μπορεί να του δημιουργήσουν αρκετά προβλήματα. Η γενική εντύπωση που σχηματίζω είναι ότι κάτι θα τον πάει πίσω η δεν θα του επιτρέψει να κινηθεί όπως θα ήθελε.



Γιάννης Ριζόπουλος
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved