Σαν Σήμερα 18/10
Astrology

Σαν Σήμερα 18/10

Ο Ζαν Κλωντ Βαν Νταμ γεννήθηκε στις 18/10/60 (ώρα 6:45) στην Berchem Ste Agathe του Βελγίου.Ζυγός με Ωροσκόπο στο Ζυγό και Σελήνη στην Παρθένο χαρακτηρίζεται αστρολογικά από την υποστήριξη του Δία (σε εξάγωνο με τον Ήλιο, τετράγωνο με τη Σελήνη και τον αστρικό Ωροσκόπο και αντίθεση με το αστρικό Μεσουράνημα) αλλά και της Δήμητρας (στον 4ο οίκο και σε όψεις με τα Φώτα, ως αστρική).Όσον αφορά την ηθοποιία, ο Ποσειδώνας στον 1ο οίκο δίνει ένα μέτρο των τάσεων του αλλά πρακτικά αν δεν ήταν γνώστης των πολεμικών τεχνών, εκτιμώ ότι δεν θα συζητούσαμε καν γι αυτό... Η ροπή του στις πολεμικές τέχνες φαίνεται πως προήλθε από την αντίθεση του Άρη με τον Κρόνο, που έχει ως «διεξόδους» τον Ποσειδώνα τον Πλούτωνα και-ως αστρική-τον τροπικό Ωροσκόπο.Όμως αυτή η αντίθεση φαίνεται πως είχε και άλλες-μάλλον ανεπιθύμητες-συνέπειες στη νευρική του ισορροπία.Είναι γνωστό ότι ο χαρακτήρας του δεν είναι και από τους ...καλύτερους. Και η ψυχική του υγεία επίσης... Μανιοκαταθλιπτικός με ...βούλα. Ίσως σε αυτό να παίζει ρόλο και η σύνοδος του αστρικού Ωροσκόπου με την τροπική Σελήνη στο 12ο οίκο η το τετράγωνο της Αφροδίτης (στο Σκορπιό) με τον Ουρανό.

Πάντως σε κάθε περίπτωση οι ενδείξεις κατά τη γνώμη μου δεν είναι σαφείς. Ούτε για τα προαναφερθέντα, ούτε για τους πέντε (!) γάμους του, που σχεδόν όλοι ήταν επεισοδιακοί. Εκτιμώ ότι η Αφροδίτη-όντας ανικανοποίητη-του ταιριάζει καλύτερα στον 1ο οίκο, με τον Ουρανό να βρίσκεται κοντά στο Μεσουράνημα.Ίσως πάλι ο Άρης στον 6ο η το 12ο οίκο να δίνει πιο ουσιαστικές απαντήσεις. Όλα αυτά όμως, (που προφανώς παραπέμπουν σε μια άλλη ώρα γέννησης) για να επιβεβαιωθούν απαιτούν λεπτομερή έρευνα και προς το παρόν οι απορίες-δικές μου και δικές σας-παραμένουν.

Γιάννης Ριζόπουλος

Ο Ζαν Κλωντ Βαν Νταμ γεννήθηκε στις 18/10/60 (ώρα 6:45) στην Berchem Ste Agathe του Βελγίου.
Ζυγός με Ωροσκόπο στο Ζυγό και Σελήνη στην Παρθένο χαρακτηρίζεται αστρολογικά από την υποστήριξη του Δία (σε εξάγωνο με τον Ήλιο, τετράγωνο με τη Σελήνη και τον αστρικό Ωροσκόπο και αντίθεση με το αστρικό Μεσουράνημα) αλλά και της Δήμητρας (στον 4ο οίκο και σε όψεις με τα Φώτα, ως αστρική).
Όσον αφορά την ηθοποιία, ο Ποσειδώνας στον 1ο οίκο δίνει ένα μέτρο των τάσεων του αλλά πρακτικά αν δεν ήταν γνώστης των πολεμικών τεχνών, εκτιμώ ότι δεν θα συζητούσαμε καν γι αυτό...
Η ροπή του στις πολεμικές τέχνες φαίνεται πως προήλθε από την αντίθεση του Άρη με τον Κρόνο, που έχει ως «διεξόδους» τον Ποσειδώνα τον Πλούτωνα και-ως αστρική-τον τροπικό Ωροσκόπο.
Όμως αυτή η αντίθεση φαίνεται πως είχε και άλλες-μάλλον ανεπιθύμητες-συνέπειες στη νευρική του ισορροπία.
Είναι γνωστό ότι ο χαρακτήρας του δεν είναι και από τους ...καλύτερους. Και η ψυχική του υγεία επίσης... Μανιοκαταθλιπτικός με ...βούλα.
Ίσως σε αυτό να παίζει ρόλο και η σύνοδος του αστρικού Ωροσκόπου με την τροπική Σελήνη στο 12ο οίκο η το τετράγωνο της Αφροδίτης (στο Σκορπιό) με τον Ουρανό.

Πάντως σε κάθε περίπτωση οι ενδείξεις κατά τη γνώμη μου δεν είναι σαφείς. Ούτε για τα προαναφερθέντα, ούτε για τους πέντε (!) γάμους του, που σχεδόν όλοι ήταν επεισοδιακοί.
Εκτιμώ ότι η Αφροδίτη-όντας ανικανοποίητη-του ταιριάζει καλύτερα στον 1ο οίκο, με τον Ουρανό να βρίσκεται κοντά στο Μεσουράνημα.
Ίσως πάλι ο Άρης στον 6ο η το 12ο οίκο να δίνει πιο ουσιαστικές απαντήσεις.
Όλα αυτά όμως, (που προφανώς παραπέμπουν σε μια άλλη ώρα γέννησης) για να επιβεβαιωθούν απαιτούν λεπτομερή έρευνα και προς το παρόν οι απορίες-δικές μου και δικές σας-παραμένουν.

Γιάννης Ριζόπουλος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved