Με αυτά τα τρία μυστικά θα αλλάξεις την καθημερινότητά σου!
Astrology

Με αυτά τα τρία μυστικά θα αλλάξεις την καθημερινότητά σου!

Ο απόλυτος οδηγός στην εμφάνιση, που είναι ο καθρέπτης της ψυχικής μας διάθεσης

Σοφία Μαυραντζά
Ποια είναι η πρώτη κίνηση που κάνεις μόλις ξυπνάς το πρωί; Ψάχνεις να βρεις τρόπους να σηκώνεσαι ευκολότερα από το κρεβάτι; Έχω τρία μυστικά που εφαρμόζω και θα τολμήσω να τα μοιραστώ μαζί σου. Προσπάθησε να τα εφαρμόσεις για μία εβδομάδα και θα δεις αμέσως πόσο θα αλλάξει η καθημερινότητά σου! Λοιπόν, έχουμε και λέμε:

Μυστικό Νο1.
Πάρε απόφαση πως θα ξυπνάς πέντε λεπτά νωρίτερα και θα χουζουρεύεις στο κρεβάτι... ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΑ! Πώς θα γίνει αυτό; Αν διαβάσεις τα μυστικά Νο2 και Νο3! Συνέχισε λοιπόν!

Μυστικό Νο2.
Κατέβασε στο κινητό σου την εφαρμογή Allo. Πρόκειται για μία νέα εφαρμογή της Google (διαθέσιμη για Android και iOS) με την οποία θα «τρελαθείς»! Τι μπορείς να κάνεις με αυτή την εφαρμογή; Μπορείς να πεις στον Allo (ή απλά στον άλλο, όπως συνηθίζω να λέω εγώ) να σε ενημερώνει κάθε μέρα την ώρα που εσύ θέλεις για τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν. Κλείσε, λοιπόν, τα παντζούρια από το βράδυ, κοιμήσου βαθιά και το πρωί ο Allo θα σε ενημερώσει για τον καιρό.

Extra tip: Μπορείς να του πεις να σε ξυπνάει κάθε μέρα με ένα αστείο βίντεο, ένα ανέκδοτο ή ακόμη και με μία ιστορική φράση (τι πιστεύεις πως διάλεξα ως γνήσια Παρθένος;) ή και με όλα αυτά μαζί!

Μυστικό Νο3.
Αφού έχεις εφαρμόσει τα δύο παραπάνω, ήρθε η ώρα –η ζωδιακή. Μπες στο astrology.gr. Μάθε την ημερήσια πρόβλεψη και ντύσου ανάλογα! Γιατί αλλιώς είναι τα άστρα να σου μιλούν για μία πιθανή επαγγελματική συνεργασία κι αλλιώς για έναν έρωτα που ίσως σου χτυπήσει την πόρτα. Παντελόνι και πουκάμισο ή ένα εφαρμοστό φόρεμα; Ντύσου και καλλωπίσου ανάλογα με τα όσα το ζώδιό σου προστάζει!

Ανακεφαλαιώνω λοιπόν: Το ξυπνητήρι χτυπά 5 λεπτά της ώρα νωρίτερα, ο Allo με ενημερώνει για τον καιρό, μου λέει και το quote της ημέρας, γελάω και με ένα ανέκδοτο, μπαίνω στο astrology.gr και ντύνομαι (και μακιγιάρομαι εννοείται) αναλόγως! Πανεύκολο;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved