«Τηλεφώνησέ μου, ίσως νιώθω έτσι κι εγώ!»
Astrology

«Τηλεφώνησέ μου, ίσως νιώθω έτσι κι εγώ!»

Η συσκευή που ενώνει, φέρνει κοντά, αναβαθμίζει σχέσεις! Πώς κάθε ζώδιο αντιμετωπίζει την αναμονή του «ντριιιιννννν» που αυτόματα μας κάνει να χαμογελάσουμε;

Πόσες φορές έχετε «πιάσει» τον εαυτό σας να περιμένει με αγωνία πάνω από το τηλέφωνο, περιμένοντας μια κλήση από εκείνον ή εκείνη; Και πόσες ακόμη στιγμές έχετε αισθανθεί να... παραλύετε εξαιτίας της πολύωρης αναμονής, περιμένοντας εκείνο το πολυπόθητο «ντριιιιννννν»; Ναι, κάποιες φορές ένα τηλεφώνημα και μερικές γλυκές λέξεις αρκούν για να σας κάνουν να χαμογελάσετε.

Με αφορμή τη Γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου, εμείς αποφασίσαμε να κάνουμε ένα... crash test στα 12 ζώδια για να δούμε πώς αντιδρά το καθένα, όταν είναι ερωτευμένο και να βρούμε τα gadget που μπορούν να το βοηθήσουν!

Ποια είναι τα πιο υπομονετικά ζώδια και ποια δεν αντέχουν ούτε μία ώρα χωρίς να ακούσουν τη φωνή του αγαπημένου τους στο τηλέφωνο; Ας τα δούμε αναλυτικά!

Μην παραμελείτε τον Κριό!

Οι Κριοί είναι άνθρωποι ευερέθιστοι και τολμηροί και δεν διστάζουν να εκφράσουν ανοιχτά την άποψή τους. Αν κάτι ενοχλήσει τον Κριό, θα σας το πει και δεν θα νοιαστεί για τις συνέπειες. Η συμβουλή μας; Αν είστε ερωτευμένοι με έναν Κριό, μην τον παραμελείτε! Υπάρχει λύση για να έρθετε πιο κοντά; Ναι, υπάρχει και εμείς τη βρήκαμε στο www.electroholic.gr. Πρόκειται για το smartphone Samsung Galaxy J3, μια ιδανική πρόταση για τον χρήστη που θέλει μια αξιόπιστη συσκευή, ικανή να καλύψει τις ανάγκες του καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας του!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved