Πότε ευνοείσαι αστρολογικά στα επαγγελματικά σου;
Astrology

Πότε ευνοείσαι αστρολογικά στα επαγγελματικά σου;

Μάθε πότε η τύχη είναι με το μέρος σου!

Ποιο είναι το κλειδί της ευτυχίας για τον σύγχρονο άνθρωπο; Πρωτίστως να έχει μια εργασία και δευτερευόντως να την αγαπά!

Πολλοί/ες χρησιμοποιούν την αστρολογία για να «δουν» τα ερωτικά τους ή τα οικονομικά τους, ξέρεις όμως ότι μπορεί επίσης να σε βοηθήσει να αποκτήσεις τη δουλειά των ονείρων σου;

Διάβασε παρακάτω μερικές βασικές αστρολογικές αρχές και χρησιμοποιώντας τες ως εργαλείο να μπεις με αξιώσεις στην αγορά εργασίας.

-Κατ’ αρχάς, το να ξέρεις που περίπου κινούνται οι πλανήτες (διελεύσεις) σε σχέση με τις θέσεις των πλανητών στο γενέθλιο χάρτη σου είναι πολύ σημαντικό, καθώς μπορείς να βρεις την καλύτερη στιγμή για να ξεκινήσεις την αναζήτηση εργασίας σου και για να έχεις τη μεγαλύτερη επιτυχία.
Για παράδειγμα, ο Δίας, ο πλανήτης της γενναιοδωρίας και της τύχης, είναι ένας από αυτούς που θέλεις να έχεις στο πλευρό σου, όταν ξεκινάς την αναζήτηση εργασίας και πολύ περισσότερο για να κάνεις καριέρα. Αν ο Δίας βρίσκεται από διέλευση στον 6ο ή 10 οίκο σου ή κάνει μια ευνοϊκή όψη με τον γενέθλιο Ήλιο, Ωροσκόπο ή το Μεσουράνημά σου, σου δίνεται μια εξαιρετική ευκαιρία να βρεις μια δουλειά που σου αρέσει πραγματικά και να διαπρέψεις.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved