Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Παρασκευή 21/4
Astrology

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Παρασκευή 21/4

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο

«Η πένα είναι δυνατότερη από το ξίφος»

Κριός

Από σήμερα ξεκινά μια περίοδος έντονης κινητικότητας τόσο σε φυσικό όσο και σε πνευματικό επίπεδο και μέχρι τις αρχές Ιουνίου θα έχεις πολλές ευκαιρίες να τεστάρεις τις ικανότητες σου στην αντιμετώπιση έκτακτων καταστάσεων της καθημερινότητας. Κι αν η αρχή μπορεί να γίνει με εξωτερικές εντάσεις, είναι στο χέρι σου να το «γυρίσεις» στην επιμόρφωσή σου και σε πιο δημιουργικές δράσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/KRIOS

Ταύρος

Εδώ και αρκετό καιρό «βασανίζεσαι» από οικονομικά άγχη και προβλήματα, έφτασε όμως η στιγμή που θα χρειαστεί να πάρεις δραστικές αποφάσεις που σε κάποιες περιπτώσεις θα θυμίζουν το Σπαρτιατικό «ταν η επί τας». Και επειδή μέχρι τις αρχές Ιουνίου τίποτε πια δεν θα είναι ίδιο, φρόντισε να κινηθείς με βάση την εμπειρία σου σε ανάλογα θέματα αλλά και με μια μεγαλύτερη «σπιρτάδα» Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/TAYROS

Δίδυμοι

Η είσοδος του Άρη στο ζώδιό σου βάζει τέρμα στα «αν», τα «μήπως» και σε κάθε είδους παρασκηνιακές δράσεις κι εκείνο που προέχει πια είναι να ενεργοποιηθείς άμεσα προκειμένου να δοθούν λύσεις σε όλα αυτά που σε απασχολούν. Ίσως βέβαια μέσα στην «φούρια» σου να κάψεις και μερικά «χλωρά» μαζί με τα «ξερά» αλλά η ουσία είναι ότι μέχρι τις αρχές Ιουνίου θα βρίσκεσαι σε κατάσταση συναγερμού.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/DIDYMOI

Καρκίνος

Έφτασε η «ώρα της κρίσης» και των αποφάσεων για όλα αυτά που «αιωρούνται» εδώ και καιρό στην δουλειά σου, αφού ο Άρης στους Διδύμους θα σε φτάσει στα όριά σου. Τέρμα λοιπόν οι υπεκφυγές και οι… διπλωματίες, αντίθετα μέχρι τις αρχές Ιουνίου οφείλεις να δράσεις κι ας στενοχωρήσεις κάποιους/ες! Παράλληλα βέβαια οφείλεις να έχεις «μάτια και στην πλάτη», αφού «παίζονται» πολλά στο παρασκήνιο..

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/KARKINOS

Λέων

Όποια κι αν είναι η εικόνα που έχεις για τις φιλίες σου, ετοιμάσου να την… αλλάξεις, αφού μέχρι τις αρχές Ιουνίου ο Άρης στους Διδύμους αναμένεται να «ξεκαθαρίσει το τοπίο», συχνά μάλιστα με όχι και τόσο «ευγενικό» τρόπο. Επιπλέον στην ίδια περίοδο μπορεί να κληθείς να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, όπου όμως είναι βέβαιο ότι θα δοκιμαστεί από εγωισμούς, ανταγωνισμούς και αρχηγικές τάσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/LEON

Παρθένος

Η είσοδος του Άρη στους Διδύμους σηματοδοτεί την έναρξη μιας «αγωνιστικής» περιόδου κατά την διάρκεια της οποίας θα υπάρξουν καλές αλλά και κακές στιγμές, κατακτήσεις ή υψηλές επιδόσεις αλλά και ήττες. Εκείνο όμως που έχει σημασία είναι το να είσαι κερδισμένος όταν ο «διαιτητής» θα σφυρίξει την λήξη του αγώνα στις αρχές Ιουνίου. Μην πτοείσαι λοιπόν, αφού ο επιμένων νικά!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/PARTHENOS

Ζυγός

Από σήμερα και μέχρι τις αρχές Ιουνίου, η «μέση οδός», που συνήθως ακολουθείς στην καθημερινότητά σου αναμένεται να δοκιμαστεί… σκληρά από επιθετικές συμπεριφορές που υπαγορεύονται από το θυμικό και δεν έχουν λογική. Δεν θα πρέπει όμως να σταθείς σε αυτό, αφού η δυναμική σου στο να μάθεις νέα πράγματα μπορεί να γίνει το «ισοδύναμο» που θα σε… λυτρώσει!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ZYGOS

Σκορπιός

Η είσοδος του Άρη στους Διδύμους ορίζει την απαρχή σημαντικών εξελίξεων στον οικονομικό τομέα και μέχρι τις αρχές Ιουνίου θα κληθείς είτε να υπερασπιστείς τα κεκτημένα σου από έξωθεν επιβουλές, είτε να βρεις άμεσες και δραστικές λύσεις στα όποια οικονομικά θέματα σε απασχολούν. Να θυμάσαι ωστόσο ότι η τύχη σου θα «γυρίζει» γρήγορα, είτε είναι καλή είτε όχι.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/SKORPIOS

Τοξότης

Θέλοντας ή μη οφείλεις πια να πάρεις θέση για σημαντικά ζητήματα της ζωής σου, ξεκινώντας ίσως από τις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, όπου με τον Άρη πια στο «τιμόνι» των εξελίξεων, μπορεί να ανατραπούν τα πάντα μέσα σε μια στιγμή. Και κάτω από αυτές τις συνθήκες, μέχρι τις αρχές Ιουνίου κάθε απόπειρά σου να παραμείνεις «ουδέτερος/η», είναι… καταδικασμένη σε αποτυχία!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/TOXOTIS

Αιγόκερως

Μάλλον έφτασε η… πολυπόθητη στιγμή να βάλεις μπρος ένα φιλόδοξο πρότζεκτ στην δουλειά σου, αγνοώντας μάλιστα τους σχετικούς κινδύνους. Το καλό βέβαια είναι ότι έχεις την συμπαντική υποστήριξη, οπότε το όποιο ρίσκο μπορεί να σου «βγει». Παράλληλα όμως μέχρι τις αρχές Ιουνίου είναι πιθανό να ταλαιπωρηθείς από σύντομης διάρκειας μεν αλλά και έντονα θέματα στην υγεία σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/AIGOKEROS

Υδροχόος

Να λοιπόν που σε… πιάνει και σένα η άνοιξη έστω και λίγο καθυστερημένα! Έντονες επιθυμίες αλλά και μια δημιουργική «φλόγα» σε ωθούν να αφήσεις τις πολλές θεωρίες και να μπεις με τα… μπούνια στην μάχη της ζωής, όπου σε περιμένουν έρωτες και δυνατά πάθη, είτε για πρόσωπα, είτε για ενδιαφέροντα. Ωστόσο, αν έχεις παιδιά, μέχρι τις αρχές Ιουνίου μπορεί να προκύψουν «παρατράγουδα».

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/YDROHOOS

Ιχθύες

Όσο κι αν θες να προστατέψεις τα «προσωπικά δεδομένα» σου, από σήμερα και μέχρι τις αρχές Ιουνίου, θα δυσκολευτείς πολύ να το πετύχεις, αφού αναμένεται να εμπλακείς σε οικογενειακές έριδες ή έναν ιδιότυπο «εμφύλιο» με δικούς σου ανθρώπους, που θα «βγάλει στην φόρα τα άπλυτα» του καθενός. Παράλληλα βέβαια, ο Άρης στους Διδύμους σε ωθεί να αλλάξεις δραστικά το σπίτι ή το γραφείο σου Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/IHTHYES

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved