Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Τετάρτη 31/5
Astrology

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Τετάρτη 31/5

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο. 

Διαπραγματεύσεις σε καλό κλίμα. 

Κριός

Η Δήμητρα στους Διδύμους μπορεί να ενισχύσει τις πιθανότητες για ένα ταξίδι αλλά και να σε βοηθήσει να προμηθευτείς ρούχα και αξεσουάρ που θα σε κάνουν να νιώσεις άνετα με τον εαυτό σου. Επιπλέον βοηθά να διαδώσεις τις ιδέες και το έργο σου. Παράλληλα, τα οικονομικά σου βελτιώνονται ή τουλάχιστον υπάρχουν ενθαρρυντικά μηνύματα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/KRIOS

Ταύρος

Ο Ερμής στο ζώδιο σου σε κάνει πιο κοινωνικό/η και σε βοηθά να πετύχεις πιο εύκολα τους στόχους σου, κυρίως όμως αυτούς που έχεις ήδη «δουλεμένους». Αντίθετα, αν «ξανοιχτείς» σε δραστηριότητες που δεν κατέχεις, βασιζόμενος/η αποκλειστικά και μόνον σε υποσχέσεις ή την αισιοδοξία σου, τότε τα αποτελέσματα μπορεί να είναι πενιχρά.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/TAYROS

Δίδυμοι

Η Δήμητρα στο ζώδιο σου αναδεικνύει τα επικοινωνιακά προσόντα σου και προσθέτει «πόντους» στην διαπραγματευτική ισχύ σου. Ίσως μάλιστα να συνάψεις μια συμφωνία που θα μεγαλώσει αισθητά το target group στο οποίο απευθύνεσαι. Επιπλέον, σε καλεί να «ξανοιχτείς» σε νέες δραστηριότητες. Παράλληλα, ο Ερμής στον Ταύρο δείχνει πρόθυμος να σου αποκαλύψει κάποιες πληροφορίες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/DIDYMOI

Καρκίνος

Ο Ερμής στον Ταύρο προάγει την κοινωνική ζωή και τις φιλίες σου, επισημαίνοντάς σου ότι μερικά πράγματα μπορεί να γίνουν πιο εύκολα, με την συνδρομή των άλλων. Αν λοιπόν αντιμετωπίζεις πιέσεις, αντί να βασανίζεσαι μόνος/η σου και να «στύβεις» το μυαλό σου για μια λύση, δημοσιοποίησε το θέμα σου και δεν θα χάσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/KARKINOS

Λέων

Ο Ερμής στον Ταύρο σου προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να φανείς πιο αποτελεσματικός στην δουλειά σου, αποκομίζοντας και σημαντικά οικονομικά οφέλη. Μπορείς ακόμη να αναζητήσεις την στήριξη ενός ισχυρού παράγοντα, αφού στην παρούσα φάση θα λάβεις την υποστήριξη που ζητάς. Παράλληλα, θα εμπλουτίσεις τον κύκλο των γνωριμιών σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/LEON

Παρθένος

Η Δήμητρα στους Διδύμους βοηθά την ανάδειξη σου και συμβάλλει θετικά στην επαγγελματική πρόοδο σου. Επιπλέον, φαίνεται πως μια συνεργασία ή συμφωνία θα σου αναπτερώσει το ηθικό. Παράλληλα, ο Ερμής στον Ταύρο σε καλεί να πολλαπλασιάσεις τις επαφές σου με τον «έξω κόσμο», αφού μπορεί να έχεις άμεσα και εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/PARTHENOS

Ζυγός

Διευρύνεται ο κύκλος των γνωριμιών σου, ίσως μάλιστα να έρθεις σε επαφή με ένα πρόσωπο που βρίσκεται μακριά σου, προκειμένου να στήσετε από κοινού ένα ενδιαφέρον project. Παράλληλα, ο Ερμής στον Ταύρο σε κάνει να βλέπεις πιο αισιόδοξα το οικονομικό σου μέλλον, αφού πέρα από τα… λόγια, μπορεί όντως να συμβάλλει σε μια άμεση αύξηση των εσόδων σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ZYGOS

Σκορπιός

Ευνοούνται οι συνεργασίες σου κι αν δυσκολεύεσαι να κάνεις κάτι μόνος/η σου, οι συνθήκες είναι ιδανικές για να εναποθέσεις τις ελπίδες σου σε άλλους/ες, που όχι μόνον θα σε βγάλουν από το όποιο αδιέξοδο αλλά θα σου προσφέρουν και επιπλέον προοπτικές. Ακόμη μπορείς να διαδώσεις είτε τις ιδέες, είτε το έργο σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/SKORPIOS

Τοξότης

Δημιουργούνται όλες οι προϋποθέσεις για μια γόνιμη συνεργασία, ικανή να σου προσφέρει λύσεις στα προβλήματά σου. Επιπλέον, μπορείς να ωφεληθείς από κάθε είδους διαπραγμάτευση. Παράλληλα, με τον Ερμή στον Ταύρο οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να «στήσεις» μια δουλειά και να βρεις πρόσωπα με τα οποία θα μπορούσες να έχεις μια γόνιμη συνεργασία.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/TOXOTIS

Αιγόκερως

Η Δήμητρα στους Διδύμους ευνοεί τις εργασιακές σου σχέσεις, αν μάλιστα επικαλεστείς το αίσθημα δικαίου των άλλων, μπορεί να κερδίσεις πολλά περισσότερα από όσα υπολόγιζες αρχικά. Επιπλέον είναι πιθανό να υπογράψεις μια σύμβαση έργου. Παράλληλα, ο Ερμής στον Ταύρο μπορεί να σε αναζωογονήσει μέσα από παιχνίδια και δημιουργικές δράσεις..

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/AIGOKEROS

Υδροχόος

Ο Ερμής στον Ταύρο ευνοεί τα σχέδια σου, είτε σκοπεύεις να αντλήσεις πληροφορίες και υλικό, είτε απλά να διασκεδάσεις, αφήνοντας κατά μέρος έγνοιες και σκοτούρες. Επιπλέον, είναι πιθανό να υπάρξει μια γενική πρόοδος σε υποθέσεις που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένεια σου, ενώ η ημέρα προσφέρεται και για μια αναδιάταξη του χώρου σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/YDROHOOS

Ιχθύες

Η Δήμητρα στους Διδύμους σε φέρνει πιο κοντά με τους οικείους σου, ίσως μάλιστα να διευθετηθούν ζητήματα που στο αμέσως προηγούμενο διάστημα αποδείχτηκαν «ακανθώδη». Επιπλέον είναι πιθανό να αλλάξεις «έδρα». Παράλληλα, ο Ερμής στον Ταύρο μπορεί να σε βοηθήσει να λύσεις ένα σημαντικό πρόβλημα σου ύστερα από την μεσολάβηση ενός συγγενή ή ενός γνωστού.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/IHTHYES

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved