Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Τρίτη 6/6
Astrology

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Τρίτη 6/6

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο

Συσκέψεις και διαβουλεύσεις

Κριός

Η ημέρα απαιτεί περισσότερη διπλωματία, αφού μόνον μέσω αυτής θα δικαιωθείς σε πολλά. Επιπλέον, η σύνοδος Ήλιου-Δήμητρας στους Διδύμους «γεννά» νέα ενδιαφέροντα μέσα από την επαφή σου με άτομα που κινούνται «στα μέσα και τα έξω». Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό σε καλεί να προσαρμοστείς σε μια νέα οικονομική πραγματικότητα.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/KRIOS

Ταύρος

Η Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να συμβάλλει σε μια αίσθηση «ασφυξίας», ιδιαίτερα αν διαπιστώσεις ότι δεν ορίζεις εσύ τις εξελίξεις αλλά κάποιοι άλλοι. Αυτό ωστόσο δεν θα σε εμποδίσει να προσαρμοστείς και να δράσεις από κοινού με όσους/ες μοιράζεστε τα ίδια οράματα και τους ίδιους… καημούς!

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/TAYROS

Δίδυμοι

Η σύνοδος Ήλιου-Δήμητρας στο ζώδιό σου, σε βοηθά να προσεγγίσεις πρόσωπα «κλειδιά» και να… διευκολύνεις την ζωή σου μέσα από εκείνα που μπορούν και θέλουν να σουν προσφέρουν. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Σκορπιό δημιουργεί τις προϋποθέσεις μιας «συμφωνίας με τον διάβολο», που όμως θα σε βοηθήσει να ξεπεράσεις κάποιες δυσχέρειες.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/DIDYMOI

Καρκίνος

Με την Σελήνη στον Σκορπιό να προσδίδει στο συναίσθημά σου μια ακατανίκητη δυναμική δεν θες και πολύ για να «χάσεις το μυαλό σου» και να αφήσεις στην τύχη τους αρκετές από τις υποθέσεις σου. Μπορεί ωστόσο να πρόκειται και για κάτι που αφορά ένα αγαπημένο σου πρόσωπο και θα σου δημιουργήσει μια προσωρινή ανησυχία.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/KARKINOS

Λέων

Η Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να σε φέρει προ τετελεσμένων σε ένα οικογενειακό ή περιουσιακό σου ζήτημα αλλά αν δεις ότι τα πράγματα παίρνουν μια δυσάρεστη τροπή, άφησέ τα να πάρουν τον δρόμο τους και μην… ματαιοπονείς! Επιπλέον είναι πιθανό να υπάρξουν μεταβολές στον χώρο διαμονής σου, εξ αιτίας κάποιων επισκέψεων ή μιας μετακόμισης.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/LEON

Παρθένος

Η σύνοδος Ήλιου-Δήμητρας στους Διδύμους σε καλεί να βρεις λύσεις μέσω των άλλων, και σίγουρα σε αυτό θα σε βοηθήσει το να έχεις ξεκάθαρο το τι ζητάς, είτε πρόκειται για την δουλειά σου, είτε για τα ενδιαφέροντα σου. Επιπλέον, θα έχεις την ευκαιρία να βρεις τις κατάλληλες επαφές και να διαδώσεις το έργο σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/PARTHENOS

Ζυγός

Η σύνοδος Ήλιου-Δήμητρας στους Διδύμους είναι… βούτυρο στο ψωμί σου, αφού αναδεικνύει τις συνθετικές ικανότητες και τον διαμεσολαβητικό σου ρόλο. Επιπλέον, σε καλεί να συμμετάσχεις σε ένα ταξίδι ή σεμινάριο αλλά και να μην αδιαφορήσεις για τις λεπτομέρειες μια νομικής υπόθεσής σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό κάνει πιο ασταθή την καταναλωτική σου διάθεση.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ZYGOS

Σκορπιός

Η Σελήνη στο ζώδιο σου σε καλεί να αναλάβεις δράση, χωρίς να υπολογίσεις και… τόσο τις αντιδράσεις των άλλων. Αυτό βέβαια μπορεί να «μαγέψει» κάποιους/ες, όσο και να δημιουργήσει αρνητικές αντιδράσεις αλλά αν πρόκειται για την αλήθεια σου, λίγο σε νοιάζει. Παράλληλα, η ημέρα προσφέρεται για να τακτοποιήσεις τα οικονομικά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/SKORPIOS

Τοξότης

Η σύνοδος Ήλιου-Δήμητρας στους Διδύμους σου συνιστά να δεις θετικά μια πρόταση συνεργασίας, αφού οι άλλοι σου προσφέρουν «στο πιάτο» την δυνατότητα της επέκτασης των δραστηριοτήτων σου. Ίσως μάλιστα να προβείς και στην επίσημη σύναψη μιας συμφωνίας. Παράλληλα βέβαια, η Σελήνη στον Σκορπιό ορίζει μια «περίεργη φάση» στα εργασιακά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/TOXOTIS

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Σκορπιό ενδέχεται να συμβάλλει σε «μανούρες» και παρεξηγήσεις, που συνδέονται με ένα άτομο του φιλικού σου περιβάλλοντος, την ίδια στιγμή όμως μπορεί να σου φέρει κι έναν νέο φίλο ή μια φίλη με… μυστικές διασυνδέσεις! Παράλληλα, η σύνοδος Ήλιου-Δήμητρας στους Διδύμους σε καλεί να εξετάσεις τους όρους μιας εργασιακής σύμβασης.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/AIGOKEROS

Υδροχόος

Δημιουργούνται νέα δεδομένα στα επαγγελματικά ή την κοινωνική σου ζωή, κάτι βέβαια που σε πρώτη φάση μπορεί να το βιώσεις ως μια «άβολη» αναστάτωση, τελικά όμως θα σου δώσει την ευκαιρία να υιοθετήσεις νέες μεθόδους, για τις οποίες μέχρι πρότινος έτρεφες κάποιες επιφυλάξεις. Παράλληλα, η σύνοδος Ήλιου-Δήμητρας στους Διδύμους «ξυπνάει» τα κοινωνικά ενδιαφέροντά σου.

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/YDROHOOS

Ιχθύες

Η σύνοδος Ήλιου-Δήμητρας στους Διδύμους σε καλεί να επιδείξεις πνεύμα συνεννόησης με τους οικείους σου, χωρίς ωστόσο να αγνοήσεις τις νομικές προϋποθέσεις που απαιτούνται για να προχωρήσουν τα σχέδια σου. Επιπλέον, μπορεί να διοργανώσεις μια «σούπερ» εκδήλωση στον χώρο σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Σκορπιό σου «ανοίγει την όρεξη» για ταξίδια σε «μυστηριακούς» τόπους .

Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/IHTHYES

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved