Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Δευτέρα 26/6
Astrology

Ημερήσιες προβλέψεις για όλα τα ζώδια για την Δευτέρα 26/6

Διάβασε τις ημερήσιες προβλέψεις για το ζώδιό σου από τον αστρολόγο, Γιάννη Ριζόπουλο «Ανάγκα και θεοί πείθονται»!

Κριός
Η ημέρα αναμένεται να είναι κάπως κουραστική ως προς τις μετακινήσεις και τις επαφές σου, αφού η αντίθεση Δήμητρας-Κρόνου σε πιέζει να διεκπεραιώσεις πολλά μέσα σε στενά χρονικά περιθώρια. Θέσε λοιπόν έγκαιρα τις προτεραιότητές σου, φροντίζοντας μάλιστα να έχεις όλες τις τυπικές προϋποθέσεις και τα απαραίτητα έγγραφα.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/KRIOS

Ταύρος
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου σε ωθεί να διασκεδάσεις και να δεις την ευχάριστη πλευρά της ζωής, σίγουρα όμως μπορείς να υλοποιήσεις και έναν «διακαή» πόθο σου.

Παράλληλα όμως, η αντίθεση Δήμητρας-Κρόνου επηρεάζει τα οικονομικά σου, αναδεικνύοντας έκτακτες ανάγκες και υποχρεώσεις, που σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να είναι κάπως στενόχωρες.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/TAYROS

Δίδυμοι
Η αντίθεση Δήμητρας-Κρόνου μπορεί να σε κάνει πιο απαισιόδοξο, είτε αυτό οφείλεται σε πραγματικά περιστατικά, είτε απλά πρόκειται για μια δική σου «βαριά» ψυχολογία. Σε κάθε περίπτωση όμως δεν ωφελεί να «κλείνεσαι στο καβούκι σου», ούτε να τα βλέπεις όλα «μαύρα». Στον αντίποδα, η Αφροδίτη στον Ταύρο ευνοεί τα εργασιακά σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/DIDYMOI

Καρκίνος
Η αντίθεση Δήμητρας-Κρόνου αναμένεται να σε «φορτώσει» με επιπλέον υποχρεώσεις στην δουλειά σου αλλά και να αναδείξει κάποια θέματα που συνδέονται με την υγεία ή την διατροφή σου. Παράλληλα βέβαια, με την συνδρομή της Αφροδίτης στον Ταύρο μπορείς να αξιοποιήσεις την στήριξη και την καλή διάθεση φίλων και γνωστών.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/KARKINOS

Λέων
Η Αφροδίτη στον Ταύρο συμβάλλει στην πρόοδό σου, προσφέροντάς σου σημαντικές βοήθειες από ισχυρά πρόσωπα. Το αν θα τις αποδεχθείς βέβαια ή όχι επαφίεται στην διακριτική σου ευχέρεια, καλό είναι όμως να μην δυσκολεύεις από μόνος/η σου τα πράγματα. Παράλληλα όμως, ένα κοντινό σου πρόσωπο φαίνεται να αντιμετωπίζει προβλήματα.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/LEON

Παρθένος
Η αντίθεση Δήμητρας-Κρόνου σε θέλει ρεαλιστή και πιο συγκεντρωμένο/η στους στόχους σου, αφού πρόκειται να επωμιστείς επιπλέον ευθύνες. Ίσως μάλιστα σου ζητηθεί να πάρεις στις πλάτες σου μια προσπάθεια, η οποία είναι υπεράνω των δυνάμεων σου και σε μια τέτοια περίπτωση, όσο κι αν δεν θες να στενοχωρήσεις κάποιους, καλό είναι να πεις «όχι».
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/PARTHENOS

Ζυγός
Η αντίθεση Δήμητρας-Κρόνου σε καλεί να βελτιώσεις τις γνώσεις και το πνευματικό σου επίπεδο κι ίσως είναι μια ευκαιρία να ξεκινήσεις έναν κύκλο σπουδών. Ωστόσο, στις πιο εξωστρεφείς δραστηριότητες σου (μετακινήσεις, ταξίδια και γενικότερα θέματα επικοινωνίας) ίσως υπάρξουν καθυστερήσεις και «εμπλοκές», γι’ αυτό είναι σκόπιμο να προνοήσεις για κάθε αναποδιά.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/ZYGOS

Σκορπιός
Η Αφροδίτη απέναντί σου κάνει τα πάντα για να βρεις ανοικτές κάποιες «πόρτες», που μέχρι πρότινος παρέμεναν κλειστές για σένα. Και σε αυτό θα συμβάλλουν γνωστοί και συνεργάτες που έχουν τον τρόπο ή τα μέσα να σε διευκολύνουν. Παράλληλα όμως, η αντίθεση Δήμητρας-Κρόνου προοιωνίζει ένα οικονομικό «σφίξιμο».
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/SKORPIOS

Τοξότης
Η αντίθεση Δήμητρας-Κρόνου κάνει πιο δυσλειτουργικές τις συνεργασίες σου, με πιθανή συνέπεια να «φορτωθείς» υποχρεώσεις που δεν σου αναλογούν. Αλλά πριν τα πράγματα «φτάσουν στο απροχώρητο», μπορείς να διερευνήσεις τις πραγματικές προθέσεις κάποιων, και το αν τελικά είναι στο πλευρό σου ή με τους άλλους!
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/TOXOTIS

Αιγόκερως
Κάποιες έκτακτες ευθύνες ή υποχρεώσεις, διαμορφώνουν ένα μάλλον δύσκολο «τοπίο» στα εργασιακά σου, όπου αν θέλεις να αποφύγεις τα χειρότερα είναι σκόπιμο να θέσεις εξ αρχής τις «κόκκινες γραμμές» σου. Επιπλέον, η αντίθεση Δήμητρας-Κρόνου σε καλεί να μεριμνήσεις για θέματα που αφορούν στην υγεία και την διατροφή σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/AIGOKEROS

Υδροχόος
Η Αφροδίτη στον Ταύρο ευνοεί κάθε πρόθεσή σου να επεκτείνεις τις επαγγελματικές δραστηριότητές σου αλλά και να διαμορφώσεις πιο αρμονικές συνθήκες στο οικογενειακό σου περιβάλλον. Ίσως μάλιστα να λάβεις και ευπρόσδεκτες βοήθειες! Παράλληλα βέβαια, η αντίθεση Δήμητρας-Κρόνου σε θέλει πιο ώριμο/η στις διαπροσωπικές σχέσεις σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/YDROHOOS

Ιχθύες
Η αντίθεση Δήμητρας-Κρόνου σηματοδοτεί δυσκολίες σε σχέση με το σπίτι αλλά και την δουλειά σου κι ίσως είναι η κατάλληλη στιγμή να πάρεις μια σημαντική απόφαση που θα βάλει τα πράγματα στην θέση τους. Επιπλέον, δείχνει σκόπιμο να μην αφήσεις εκκρεμότητες σε ένα περιουσιακό ζήτημα, αφού θα τις βρεις μπροστά σου.
Διαβάστε περισσότερα στο http://www.astrology.gr/IHTHYES

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved